Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Nadchodzi zmierzch

Nie mogłam się oprzeć zarejestrowaniu tego kadru mimo nieprzychylnych warunków (zmierzch) i przy moim bardzo ograniczonym "sprzęcie".

Powiedzcie, czy Wam się to podoba?

LaughterAfter
    Gość

Domyślnie

mi się podoba

Domyślnie

A mnie się nie podoba.
    Błąd ekspozycji. Nie sprzętu to wina.

Domyślnie

Za Mackiem. Zobacz co sie stalo z drzewami.

Domyślnie

Nemeth A mnie się nie podoba.
    Błąd ekspozycji. Nie sprzętu to wina.
    podpisuje sie

kulten
    Gość

Domyślnie

Focąc średnim sprzętem też można się poratować pewnymi metodami. Np focąc 2 foty o różniej ekspozycji poprawnie dla dołu i dla góry, by potem połączyć je w PSie. Warunek by focić ze statywu bo należy uniknąć jakiegokolwiek poruszenia. Spróbuj tego następnym razem.

Domyślnie

Chłopcy nie zrozumieliście o co mi chodzi w tym zdjęciu. Nie miałam żadnego problemu z dołem. W oryginale wszystko u dołu jest bardzo wyraźne. Moim zamierzeniem było "wyczernić" dół (oczywiście w programie), aby nie rozpraszać odbiorcę i zwrócić jego uwagę na niebo (to co mi się spodobało). A jak wspomniałam o sprzęcie, to chodziło mi tylko o jakości wykonania zdjęcia. Koledzy na forum mają nieporównywajnie lepszy sprzęt.

Domyślnie

Ale ze mnie paskuda, zapomniałam dodać w poprzednim poscie: Dziękuję Wam za okazane zainteresowanie i poświęcony czas na skomentowanie mojego zdjęcia.

Domyślnie

W rzeczywistości to dopiero musiało być pięknie.
    Tak więc rozumiem Twój brak oparcia.
    Pozdr.M

kulten
    Gość

Domyślnie

Ja nawet widzę, że masz nowy avatar choć średnio rozumiem dlaczego wybrałaś sobie taki nick a nie inny .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów