Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Moje pierwsze

Domyślnie Moje pierwsze

Witam.Oto kilka z ostatniego wypadu rowerowego po obrzeżach Rybnika.
    Pierwszy raz pokazuje coś w tej dziedzinie ,komentujcie i doradzajcie.

1.

2.

3.

4.

5.
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

Jak dla mnie całkowitego amatora, to jest niezła robota!! Moze kiedys tez cos wystawie na tym Forum

Domyślnie

strasznie bija po oczach przepaly , cos sie tak uczepil przeslony w granicach 3,5 i iso 400 ? mz sa nie ostre i slaba obróbka

Domyślnie

3 jest przyjemna, ale dałbym inne kolory. niebo wali po oczach
    Z6, N24-70/4S, N35/1.8S, N50/1.8G, N85/1.8S, FTZ, N70-210/4-5.6

Domyślnie

W moim odczuciu najlepsza jest trójka. Jakoś podoba mi się najbardziej.
    Nie znaczy to, że nie zauważyłem przesadnej saturacji na niebie i tego przepału

Domyślnie

z 3 mozna cos wyrzezbic ale trzeba troszke nad nim popracowac-takie moje zdanie
    Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
    www.zbokunabok.flog.pl

Domyślnie

Przepały akurat wiem że są ale mi nie przeszkadzają ,a może ma moim monitorze tak zle to nie wygląda?.
    Co do obróbki to sie PSa ucze i to jest faza eksperymentów ,badam co sie komu podoba ,a co nie ,jak to powinno wyglądać bo sam narazie zdania własnego nie mam.Obserwowanie jedynie prac wystawianych na forum moim zdaniem nic nie da ,trzeba samemu coś wyrzezbić i pokazać.

cos sie tak uczepil przeslony w granicach 3,5 i iso 400?
    a sam nie wiem

Dzięki za komentarze
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

...trzeba samemu coś wyrzezbić i pokazać.
    Slusznie. Ale zanim zaczniesz meczyc Psa, to proponuje abys poczytal troche o GO. Jaki wplyw ma na nia przeslona i czas. Jak na 1szy raz to zdjecia sa bdb. Tylko gdyby byly prawidlowo naswietlone, nie musialbys tak meczyc Psa.
    Czyli jesli pozwolisz to jeden krok w tyl i najpierw aparat i jego tajemnice a pozniej szop

Domyślnie

Jak dla mnie, trójeczka.
    -- Sol omnibus lucet --

Uprawnienia umieszczania postów