Szukaj
ja bym powiedzial raczej, ze zdecydowanie za szeroko...
tu nie widac ani festynu, ani tego co ma kręcic..
I'm not always right, but I'm never wrong...
czysto i ładnie, miue niebo; co do tytułu - ten temat ginie wśród przepotęgi kościoła i piękna chmurek
pzdr
pozdrawiam - M.
D50/F801/PiSix, N 18-70, N 50 1.8, S 105 2.8, S 10-20, KIRON 70-210 4, SB-800 i inne szpeje...
OKO KOTA
bw niezłe , tytuł nie trafiony
Niemniej kosciolek ladny i odcienie szarosci tez. Moze cos takiego do architektury dac lepiej?
Za przedmówcą.... Fotka ładna, ale bardziej pasuje do architektury....
Chyba wiem, jaki był zamysł ,ale coś uciekło po drodze...
Bardzie trafny tytuł to: "Wejdźcie we mnie i się pomódlcie", bo tu kościół jest na pierwszym planie. Długo (jak na zdjęcie) szukałem tego, co to ma rozkręcić i wreszcie znalazłem.
Gdyby był inny tytuł to fajne zdjęcie,ale do tego tytułu kadr mi nie leży (za szeroko trochę).
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Kurcze, miałem tyle pomysłów na tytuł, że wygląda na to , że wybrałem jeden z gorszych...ale ciesze się , że samo zdjęcie wydaje się podobać.Pozdrawiam natepną razą 2 razy się zastanowie zanim wsadze jakiś tytułPozdrawiam!
D90, N501.8,S18-50,T12-24, SB-900 plus radzieckie usłojenie
ładnie obrobione, ale trochę bez tematu - bo jeżeli tym rozkręcającym miał być Pan w prawym dolnym rogu to zwraca sie na niego uwagę dopiero po kolumnach kościoła, chmurach, pomniku i chodniku. Jako pocztówka to znowu za tłoczno.
d4x + d800 + 24-70 2.0 + 70-200 2.0 + 85 1.2 + smok i 3 krasnoludki....
Skontaktuj się z nami