Szukaj
No masz, może i można coś naskrobać, ale ta pani w różowym sweterku tak psuje całość, że całość jest już popsuta![]()
bardzo dobre zdjęcie, ale bez pani oczywiście
Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem
Prawda, tej pani już podziękujemy, czy niebo jest wynikiem nadchodzącej burzy czy jak?
Tak sobie myślę że gdyby to były burzowe chmurki to gdyby tak mocniejszy kontrast wyciągnąć z chmurek i może całość dać na cz-b... he? Taką mam koncepcję![]()
"PRASŁOWIAŃSKA GRUSZA, KRYJE W SWYCH KONARACH PLEBEJSKIEGO UCIEKINIERA"
taaak , chmury zwiastowały nadejście burzy , a burze był tam mocneZamieszczone przez orion_64
fakt, ta pani niepotrzebnie tam się pojawiła , ale to moja żona jest
i wiecie sami ...
z tym cz-b to popróbuję ale trochę później ,
może podeślę więcej tych widoczków ( oczywiście bez "pani" )
3 x NIKON
POZDRAWIAM - Michał
Coś mi mówi że fajna fota ....
D80, Nikkor 1:1.8 , Tokina AT-X 80-400 , SanDisc EXTREME IV 2 GB, LOWEPRO , VELBON SHERPA 600 R , SB 800.
nono mi sie podoba ale faktycznie pani do wyciecia
Dodalbym tej i tak juz przyjemnej focie nieco dramatyzmu.
Chyba by sie sprawdzilo. Moze troche krzywych, czy cus...
A pani mozna sie chyba bez wiekszych problemow pozbyc
w wersji niealbumoej, co jej bynajmniej zadnej ujmy
przyniesc nie powinno![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Lekko przyciemnione wydobędzie lepiej szczegóły muru. Ściągnęłabym też kolor zieleni, żeby trawa nie odwracała uwagi. Odrobina zmiany temperatury cyanu sprawi, że chmury będą bardziej sine. Przepraszam za usunięcie pani, zrobiłam to na sugestię poprzedników. Ruiny bardzo malownicze (gdzie one są?) i kadr świetnie uchwycony. To taka moja propozycja
jest lepiej
szkoda tylko szczegółów w sklepieniu bramy
należało wyseparować
mniej światła, czyli bardziej burza niż przed
i bez pani - smutniejsze
mi nie przeszkadzała mimo, że zajmowała najmocniejszy punkt kadru - 2% powierzchni a 98% uwagi![]()
Skontaktuj się z nami