Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: kobiety ;)

Domyślnie

jak zwał tak zwał stare zdjecia pokazuja jak beznadziejny byłem teraz tez jest niewiele lepiej czy wg Was widac poprawe??
    F50 | D80 | D100
    Krytykując podaj wskazówki żeby inni robili lepsze zdjęcia
    Tesknie za D90/D50 | N 50 1,8 | T 28-75 2.8 | Nissin Di622 | Gripem Nie tesknie za: T 75-300 4-5,6

Domyślnie

Sam wrzucałem tu straszne gnioty więc może nie powinienem się wypowiadać. Ale myślę, że mam dobrą radę: do puki sam nie widzisz różnicy to nie wrzucaj tu nic. Obserwować, ćwiczyć - oświecenie przyjdzie z czasem

Domyślnie

Wrzucaj - jak załapiesz w czym rzecz to koledzy pochwalą. Teraz tak sobie. Do labu szkoda dawać, bo na ścianę nie powiesisz. Oglądać, podpatrywać, pstrykać.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

chyba pora dodawac nowe tematy a nie tylko tu dorzucac
    F50 | D80 | D100
    Krytykując podaj wskazówki żeby inni robili lepsze zdjęcia
    Tesknie za D90/D50 | N 50 1,8 | T 28-75 2.8 | Nissin Di622 | Gripem Nie tesknie za: T 75-300 4-5,6

Domyślnie

Pierwsze cztery fatalne, głównie ze względu na światło (czyt. brzydkie cienie), jakość zdjęć i ich obróbkę, kolejne zdjęcia pojawiające się w wątku lepsze. Ostatnie znów na nie, ze wględu na olbrzymie szumy. Najlepsze moim zdaniem zdjęcie jest w czwartym poście, nie kombinowane i naturalne, może troszkę przeszkadza brak ramienia; zdjęcia w dziewiątym poście oczywiście o niebo lepsze od pierwszych czterech, ale sztucznawe, szczególnie to górne.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów