jak zwał tak zwałstare zdjecia pokazuja jak beznadziejny byłem
teraz tez jest niewiele lepiej czy wg Was widac poprawe??
Szukaj
jak zwał tak zwałstare zdjecia pokazuja jak beznadziejny byłem
teraz tez jest niewiele lepiej czy wg Was widac poprawe??
F50 | D80 | D100Krytykując podaj wskazówki żeby inni robili lepsze zdjęcia
Tesknie za D90/D50 | N 50 1,8 | T 28-75 2.8 | Nissin Di622 | Gripem Nie tesknie za: T 75-300 4-5,6
Sam wrzucałem tu straszne gnioty więc może nie powinienem się wypowiadać. Ale myślę, że mam dobrą radę: do puki sam nie widzisz różnicy to nie wrzucaj tu nic. Obserwować, ćwiczyć - oświecenie przyjdzie z czasem![]()
Wrzucaj - jak załapiesz w czym rzecz to koledzy pochwalą. Teraz tak sobie. Do labu szkoda dawać, bo na ścianę nie powiesisz. Oglądać, podpatrywać, pstrykać.
Tutaj jest... podpis
chyba pora dodawac nowe tematy a nie tylko tu dorzucac![]()
F50 | D80 | D100Krytykując podaj wskazówki żeby inni robili lepsze zdjęcia
Tesknie za D90/D50 | N 50 1,8 | T 28-75 2.8 | Nissin Di622 | Gripem Nie tesknie za: T 75-300 4-5,6
Pierwsze cztery fatalne, głównie ze względu na światło (czyt. brzydkie cienie), jakość zdjęć i ich obróbkę, kolejne zdjęcia pojawiające się w wątku lepsze. Ostatnie znów na nie, ze wględu na olbrzymie szumy. Najlepsze moim zdaniem zdjęcie jest w czwartym poście, nie kombinowane i naturalne, może troszkę przeszkadza brak ramienia; zdjęcia w dziewiątym poście oczywiście o niebo lepsze od pierwszych czterech, ale sztucznawe, szczególnie to górne.
Skontaktuj się z nami