Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Motocross

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madmips Zobacz posta
    może źle się wyraziłem, ale zamrożone kółeczka tak sugerują mi trochę
    Najlepsi fotografowie na Transworld też robią zamrożone.Dla mnie liczy się ujęcie i dynamika jaką widac na tych fotach.W sumie to zawsze można sie przyczepic....do kłek.
    Każdy ma inne wizje itp.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Nie tylko kółka oddają dynamikę, mogę dać czas taki który zakręci kółkami , ale aby zblansować ekspozycję muszę zwiększyć GO czego nie lubię. Siedzę w tym temacie nie od dziś i kręcące się kółka nie mają wielkiego znaczenia bo ułożenie zawodnika, maszyny i jego styl jazdy pokazują to co jest najeważniejsze. Polecam odwiedzić transworld motocross.com, motocross.com i zobaczyć najlepszych fotografów w tej branży. Czasy jakie kręca sięgają nawet 1/4000 i nikt im nie mówi, że kółka się nie kręcą, a ich foty lądują na okładkach najlepszych magazynów motocrossowych. Ja sam staram się uczyć właśnie od nich.
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

ok, jedni lubią córki, inni teściowe bynajmniej moje stwierdzenie jest czysto amatorskie...

Domyślnie

ja widze tam duzo dynamiki i bede inny dla mnie 2 jest numerem jeden.
    Cala serie dobrze sie oglada

Domyślnie

super fotki... też byłem na torze dzisiaj, ale jak zobaczyłem Wasze foty to zrobiło mi się smutno i zakopałem moje głęboko pod kołdrę
    posiadam kolekcję CL-L2, LC-77, 2xLF-1,LC-58,HB-47... i pasek z żółtym napisem

Domyślnie

Ale jazda! Jedynka i trójka powala.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slasib Zobacz posta
    super fotki... też byłem na torze dzisiaj, ale jak zobaczyłem Wasze foty to zrobiło mi się smutno i zakopałem moje głęboko pod kołdrę
    Nie ma co ich chowac pod kołdrę na pewno kilka sztuk znajdziesz,które sie nadają.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Pewnie dawaj co masz nakieruję cię jak coś co trzeba porawić, a może wogóle nie trzeba dawaj, dawaj

Domyślnie

dopiero dziś wrzucam link, gdyż wczoraj forum u mnie nie działało.
    ale naprawdę przy tych które oglądałem w poście to moje są biedne
    może mnie zabierzecie kiedyś na tor??
    http://jalbum.net/browse/user/album/238690/
    posiadam kolekcję CL-L2, LC-77, 2xLF-1,LC-58,HB-47... i pasek z żółtym napisem

Domyślnie

To są z Mistrzostw Europy co teraz były 21.06.2009??, brakuje troszkę ostrości, kilka cikawych kadrów jest. Robiłeś w jpg co?? Dał bys im troszkę życia kontrastu i nasycenia i całkiem, całkiem by było. A zabrac Cię zawsze mogę. Można się ustawić na jakies zawody.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów