Chyba najlepsza seria z tego pleneru do tej pory
Szkoda, że nie miałeś z czego zrobić kontry na włosy na 1 i 3 bo na 2 świetnie wyszły te promienie padające z tyłu.
Szukaj
Chyba najlepsza seria z tego pleneru do tej pory
Szkoda, że nie miałeś z czego zrobić kontry na włosy na 1 i 3 bo na 2 świetnie wyszły te promienie padające z tyłu.
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dzieki wszystkim.
py1szczak2 tak szybko uciekłeś z Klarą że nawet nie zauważyłeś pozostałych modelek
w4syl ta niby kontra wyszła dość przypadkowo. Słońce świeciło przez drzewa i w zależności od tego jak zawiało to tam było jasno
Niestety everyman porwał ją tak szybko że po plenerze okazało sie że mam na karcie dosłownie 7-8 klatek z Martą i to wszystkie w tym samym miejscu :/
Jeszcze dwa:
A Ty co się bizarre chwalisz co? :P Fajna miejscówka.
Nie wiem ile w tym twojej zasługi, ale ten 85 pięknie rysuje... i coraz bardziej na niego choruję.
Tak się wpatrywałeś w oczy Dorocie, że nawet nie zauważyłeś, że masz dwie samotne modelki za plecami.
Siłą rzeczy po jakimś czasie stwierdziłem, że je porwę... niestety zanim się rozgrzałem również mi je porwano.
No baa.
Wstań i wstydź się!
światlo, kolory ...kadry wszyskto na plus .. no i ten naturalizm ..bardzo mi sie podba![]()
D90, D70s, 70-210/4 , 50/1,8 ,T28-70/2.8 , N18-70/3,5-4,5 , Sb-600 , CY200 + dodatki
http://www.fotolens.pl
Bardzo ładnie
NIKON D90 + 18-105 VR + NIKORR 35mm 1.8G + Metz 48 AF-1
Dars
Skontaktuj się z nami