Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Plecak na Nikona d80 + statyw + ...

Witam.

Szukam właśnie odpowiedniego plecaka do takiego sprzętu:
    nikon d80 + statyw (razem z ciężką głowicą wymiary: 14 na 40) + dwa małe obiektywy (stałoogniskowe)

Przy czym zależy mi bardzo na jednym (nie śmiać się) : żeby mozna było statyw umieścić wewnątrz torby, a nie przyczepiać z tyłu (świadomośc łażenia ze statywem na wierzchu cholernie mnie wkurza..)

Czy znalazłby się taki plecak..? Z tego, co widzę, to te wkładki wewnątrz można swobodnie regulować więc może jakiś by się znalazł?? Czy do Lowepro Mini Treccer AW weszłoby toto wszystko? Co innego polecilibyście?

Mzumi.

Domyślnie

wydaje mi się że nie ma takiego plecacka do którego przewidziane jest chowanie statywu do środka. Musiał by być on duży a co za tym idzie nieporęczny.
    D7200 | D50 | S 17-50 | N 18-70 DX | N 50 | S 70-200 |SB 600 |

Domyślnie

Nie słyszałem o plecaku, który byłby przeznaczony do tachania statywu. Plecaki Kata mają natomiast specjalną kieszeń na statyw

Domyślnie

czornyj gdzie te placaki mozna dostac w polsce? jaka jest cena?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez life
    jaka jest cena?
    Nie wiem, czy na pewno chcesz wiedzieć
    http://www.multifoto.pl/go/_category...ed788824be0b64

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez King Zobacz posta
    wydaje mi się że nie ma takiego plecacka do którego przewidziane jest chowanie statywu do środka. Musiał by być on duży a co za tym idzie nieporęczny.
    W sumie to jak przejrzałem na necie plecaki to.. faktycznie nie ma takiego.. ale to nic - i tak go wsadzę do torby i wszystko będzie ok. (poukaładam poprostu te przekładki odpowiednio, ok. 40 cm na statyw przy takich małych gabarytach pozostałego sprzętu to chyba nie będzie problem)

Angry

różowaniu uważam że wybrałem dobrze. Mieści mi się w nim torba z 2 szkłami, z boku mam staty i kilka wolnych kieszeni dodatkowo. Idealna sprawa !!!! Polecam

Pozdrawiam
    Moshica

Ps. wpieprza mnie to nowe menu i forum, kurde wysłała mi się część posta niepotrzebnie
    Nikon i podróże ...

Uprawnienia umieszczania postów