Miałem 5D,mam D700....cóż mogę powiedzieć wspaniała puszka a szkiełka są bardzo OK.
Szukaj
Oczami wyobraźni już widzę te posty NIE KUPUJ D700 BO TO BADZIEW KUP CANONA
Pozdrawiam-Rajmund
Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dzięki za wypowiedzi. Chciałbym tą, do której nic nie dopinamy, ale to nie mój przedział finansowy. na d90 nagrałem jeden filmik o długości 30sek. i wystarczy (Panasonic TZ7 małżonki w temacie filmów bije lustra )
Nikonem się bawię od 6-lat i na chwilę obecną tak pozostanie.
Czy biorąc nowego D700 powinien tam być nowy sofcik 1.02 ? Czy trzeba samemu ?
D700 D50 voigtlander, biometar, arsat h, helios, nikkor, tair, mir, pentacon, sigmy, tamrony itd. wypalające oczy eizo.
Żyletki służą do golenia, 16 Million Reserve jest naprawdę ostra.
no to ja myślę, że w ramach manifestu wszyscy posiadacze CMOS-a Nikona (od Sony) powinni wraz z przyjściem wiosny utiopić sowje puchy jak Marzannę. Jak może być rozczarowanie po przejściu z D80 - kolorki - trochę inne to fakt, czy gorsze nie wiem, wszyscy zachwalają Canona, ja też miałem 5d i co jak porównałem zdjęcia to wcale nie jest tak superasto lepiej niż w nikonie, a D80 - jakość obrazka to tylko na iso100, 200 i może 400 a potem co? A softu nie potrzeba super, w jpg też może być super efekt
2 Nikony i kilka szkieł.
R - pierwsze ostrzeżenie wzrokowe. Od dawna miałem zamiar ci zwrócic uwagę, ale ten tekst to juz przegięcie. Cos mi sie wydaje, że ty w ogólne nie masz nikona, a po prostu trolujesz. Nic ci nigdy w nikonie nie pasuje. Jeśli przez pomyłkę wszedłeś w nikona to zmień system. Proste.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Ostatnio edytowane przez Pawel Pawlak ; 11-02-2010 o 12:45
N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9
Paweł
Skontaktuj się z nami