Szukaj
Cholewcia, tak pół żartem - bo rozważam zakup d700 - po przeczytaniu dwóch ostatnich stron tegoż wątku, można odnieść wrażenie, że z d700 jest kiepsko....mimo tego, że to fx, że ma niskie szumy, to jednak kiepski aparat....![]()
Albercik wie lepiej...
d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,
A jak kupisz i dojdziesz do wniosku że przestał robić zdjęcia to staję w kolejce żeby odkupić![]()
Pozdrawiam-Rajmund
Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Witam, dwie nocki spędziłem na dogłębnym przeanalizowaniu tematu D700, wiem że ostateczną decyzję o zakupie podejmuję ja. W piątek mam zamiar zakupić tą puszeczkę.
Byłem bliski załamania i odejścia do canonierów (wypożyczyłem ostatnio 5dIImark i mną troszkę zakręciło). Spotkałem na szczęście człowieka, recenzującego dla kilku portali sprzęt foto i "jestem już w domu".
Ale mam na imię Tomasz i jestem mocno "niewierny" i mam jedno pytanko do użytkowników D700.
Czy któryś z Was (użytkowników tej puszeczki) odradzałby zakup tego sprzętu ?
Pozdrawiam Tomek.
D700 D50 voigtlander, biometar, arsat h, helios, nikkor, tair, mir, pentacon, sigmy, tamrony itd. wypalające oczy eizo.
Żyletki służą do golenia, 16 Million Reserve jest naprawdę ostra.
Rozmawiamy o fotografii a nie Hollywudzie, molem sobie to zalozenie odpuscic, ale jak sie okazuje sa tacy, ktorzy przyczepia sie do wszystkiego - JEST NAJLEPSZA, jesli z tym sie niezgadzasz podaj jakies ARGUMENTY. Ktora wedlug Ciebie jest lepsza, SONY? Czy moze 5DII z tym przedpotopowym AF-em i dziurawym plastikiem?
Skontaktuj się z nami