Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

I ja zanabyłem DK-21m
    Myślałem mocno nad tym z allegro ale na szczęście darowałem sobie i kupiłem nikona.
    Różnica jest jak dla mnie spora i co najważniejsze wszystko widzę w wizjerze nic nie ucina
    Przy mojej Tokinie 100 ostrzenie ręczne zaczęło być przyjemne a nie loterią
    Dodam że od razu zmodyfikowałem ją wg instrukcji jaka jest na forum.
    Jest świetna!
    Pozdrawiam LiSEK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek- Zobacz posta
    bez przeróbek to DK-21m oryginalny Nikon (120zł z przesyłką w Fotozakupy)
    Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    teraz nawet 100 zł
    jednak pozostanę przy swoim " 120zł z przesyłką w Fotozakupy "
    100% hobby. ... ... www
    Ami 66 > Smena 8m > Fed 5 > Lubitel 166B > Zenit TTL > Minolta > Sony > Pentacon six TL - Nikon F - Nikon D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NaRvA Zobacz posta
    nie wiem jak z D200, ale w D80 troche zaslania wizjer, glownie dolne info
    Kurcze to szkoda :/ bo jak przejrzałem instrukcję to i w D80 i w D200 właśnie DK21m jest wpisany jako kompatybilny tylko co z kompatybilności (pewnie tylko przez wzgląd na takie same "sanki/szyny" nakładki jak w D300) skoro zasłania dolne info...
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Moze to moje zboczenie,ale powyzsza (kolejna) wypowiedz bardzo przypomina pseudoreklame,albo sposob na nabijanie sobie postow...
    Nie,zebym sie czepial,ale wypowiedzi w stylu "ja musze miec zawsze ostatnie slowo" troche mnie irytuja...
    A tak bardziej w temacie,to przy jakims tam powiekszeniu ma sie rowniez w polu widzenia dolne info...a znowu majac wieksze powiekszenie mamy letwiejsze ostrzenie,ale za to z info sa problemy...prawa fizyki i tego sie nie oszuka...mozna zamontowac wizjer z powiekszeniem nawet 8x ,ale czyms trzeba bedzie to oplacic...i mozna rowniez miec pelne info bez "wciskania" oka w wizjer...ale ostrzenie juz nie takie "fajne"...
    Ostatnio edytowane przez czerwienny ; 18-07-2009 o 06:06
    ...od dziecka tak tylko sobie focilem...focilem...focilem...
    ...D200 + troche szkla...Canon EOS 50E QD
    ...tablet Wacom Bamboo do molestowania fot...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czerwienny Zobacz posta
    Moze to moje zboczenie,ale powyzsza (kolejna) wypowiedz bardzo przypomina pseudoreklame,albo sposob na nabijanie sobie postow... .... .... .... .... ....
    Według takiego toku myślenia to wszystkie wypowiedzi (czy też odpowiedzi i rady) na forum łapią się na Twój tok rozumowania.
    Ale właśnie o to chodzi że każdy ma tu swój punkt widzenia i wolność jego wypowiedzi.
    100% hobby. ... ... www
    Ami 66 > Smena 8m > Fed 5 > Lubitel 166B > Zenit TTL > Minolta > Sony > Pentacon six TL - Nikon F - Nikon D

Domyślnie

bez przeróbek to DK-21m oryginalny Nikon (120zł z przesyłką w Fotozakupy)
    Chodzilo mi o dublowanie tego,co juz wczesniej sie powiedzialo.
    Gdyby kazdy z uzytkownikow robil podobnie,to jeden watek czytaloby sie tygodniami
    Ale w sumie tak,to kazdy zapamieta ze " 120zł z przesyłką w Fotozakupy "
    ...od dziecka tak tylko sobie focilem...focilem...focilem...
    ...D200 + troche szkla...Canon EOS 50E QD
    ...tablet Wacom Bamboo do molestowania fot...

Domyślnie

Chyba do nich napisze o jakąś bonifikatę jak bym tam coś kupował bo jeszcze nie maiłem okazji a kupuje raczej w sklepi Frep... z Łodzi ale nie napiszę nazwy bo znowu ktoś uzna to za reklamę.
    Teraz jak ktoś spyta gdzie kupię najtaniej coś tam coś tam X to znający sklep oferujący to najtaniej określi go jako sklep Y a z przesyłką najtaniej wyjdzie firmą Z, już samo wymienienie przedmiotu jakiego szukamy będzie jego reklamą, więc dalsza dyskusja w tym względzie nie ma sensu i pozostajemy przy swoich zdaniach bo odbiegamy do tematu wątku. Pozdrawiam
    100% hobby. ... ... www

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów