Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: magda II

Domyślnie magda II

Witajcie, będzie mi bardzo miło przeczytać o wszystkich opiniach (i tych dobrych i tych złych ) oraz sugestiach dotyczących poniższych zdjęć.

Z góry dziękuję za wszystkie dobre rady .

Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny
    D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,

Domyślnie

jak dla mnie jako pczątkujace ten cień pod nosem negatywnie wpływa na wizerunek mofelki powiem wprost wygląda jakby miała wąsy
    Nikon D700+nikkor 35/1.8+SB-900 Lowepro Stealth Reporter D650AW

Domyślnie

w cieniach szumi i nie wiatr:P
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Niestety słaba obróbka cz/b. Widać niedostatki skóry, ktoś tutaj nawet wspomniał o wąsach. Nie wygląda to ładnie.
    Żeby być bardziej technicznym, to brzydka skóra wzięła się stąd że w konwersji cz/b wziąłeś za mało czerwonego, a za dużo niebieskiego. Na niebieskim nawet najlepsza skóra wygląda nieładnie.

Domyślnie

bardzo dziękuję za sugestie, rzeczywiście mam problem z konwersją tego zdjęcia będę próbował dalej, chciałem jeszcze pokazać zdjęcie troszkę inaczej, proszę powiedzcie czy zmierzam dobrą drogą.

D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,

Domyślnie

To ja sie czepie koloru skory i workow pod oczami.. ale modelka za to sliczna

Domyślnie

Mnie osobiście nie podoba mi się tak pokazana głowa na dwójce, a w obróbce jakoś preferuję białka zbliżone do bieli. Jedyneczka sympatycznie, ale zdjęcia wymagają obróbki po prostu, tak są nijakie. Ogólnie tak sobie.

Uprawnienia umieszczania postów