Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez femmess Zobacz posta
    Tak na marginesie to powiem tylko tyle, że dopiero się rozkręcam... a może racją jest to, że aktorstwa nie mam we krwi ale to się da wyćwiczyć.. dzięki za uwagę...
    A może teraz coś ogólnie :P współpraca jak najbardziej myślę, że udana :P Everyman no dobrze ok miałam opory ale jakoś tam się położyłam więc już mi nie wyrzucaj tutaj :P było już później całkiem ok , a zdjęcia mi osobiście się podobają

No i oto chodzi ,następnym razem będzie lepiej
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Domyślnie

1 i 5 fajnie uchwycone.
    NIKON D90 + 18-105 VR + NIKORR 35mm 1.8G + Metz 48 AF-1

Dars

Domyślnie

Bardzo ładne kadry. 1 i 3 mi się podobają najbardziej. Na 5. nie wkrada się mała winietka??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawczyk Zobacz posta
    Bardzo ładne kadry. 1 i 3 mi się podobają najbardziej. Na 5. nie wkrada się mała winietka??
    Na każdym z tych zdjęć jest winieta podobno dodaje smaku.
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Domyślnie

Jedynaczka bardzo ładnie wyszła, a kadr z dwójki podoba mi sie najbardziej tylko szkoda niefortunnej miny ślicznej i miłej Klaudii, którą przy okazji serdecznie pozdrawiam
    Mirek
    Nikon D300

Domyślnie :)

Cytat Zamieszczone przez mirektoja Zobacz posta
    Jedynaczka bardzo ładnie wyszła, a kadr z dwójki podoba mi sie najbardziej tylko szkoda niefortunnej miny ślicznej i miłej Klaudii, którą przy okazji serdecznie pozdrawiam
    Mirek
    Dziękuję Mirku mina faktycznie jakaś dziwna wyszła chyba coś mówiłam akurat :P Pozdrawiam również i liczę, że jednak będziemy mieli okazje zrobić wspólnie kilka fajnych zdjęć...

Domyślnie

femmess: Źle mnie zrozumiałaś - mówiąc o oporach miałem na myśli, że... eeenootentego, chyba nie uda mi się wybrnąć... o albo inaczej... uważałeś, że dwóch fotografów amatorów nie poradzi sobie z takim tłem, więc lepiej iść w inne miejsce. (Pogrążam się, prawda?) A serio, to źle nie było i dzielnie wykonywałaś nasze zachcianki.

py1szczak2: Poprawione kolory lepiej się prezentują; ściągnij może jeszcze minimalnie suwak od świateł.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów