Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: M.W. technika

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    ale dlaczego sa tak wyeksponowane takie rzeczy typu np pory ? obiektyw ma slaby, i nie daje takiego efektu, na pewno pracuje nad tym trochę, właśnie chcialbym sie dowiedzieć jak można poprawić twarz
    obiektyw ma słaby...

i wnioskujesz po.. wyglądzie porów...
    Myślę, ze sporo się jeszcze od ciebie nauczymy.

Ta modelka ma doskonały - profesjonalny makijaż. Jest dobrze oświetlona. W PS'ie nadał ostateczny wygląd. Sądzę, ze nawet "cyfrowego pudru za dużo nie użył. Poprawił usta - masz tutki o tym w necie. Co do pudru - również. i p[racował pewnikiem na warstwach dla odpowioedniego panowania nad oświetleniem sceny.
    Znajdź modelke z pro-makijażem i sie przekonasz o czym piszemy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slepy Zobacz posta
    obiektyw ma słaby...

i wnioskujesz po.. wyglądzie porów...
    Myślę, ze sporo się jeszcze od ciebie nauczymy.

Ta modelka ma doskonały - profesjonalny makijaż. Jest dobrze oświetlona. W PS'ie nadał ostateczny wygląd. Sądzę, ze nawet "cyfrowego pudru za dużo nie użył. Poprawił usta - masz tutki o tym w necie. Co do pudru - również. i p[racował pewnikiem na warstwach dla odpowioedniego panowania nad oświetleniem sceny.
    Znajdź modelke z pro-makijażem i sie przekonasz o czym piszemy
    O tym właśnie mówiłem... Zgadzam się w całej rozciągłośći

Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    ale dlaczego sa tak wyeksponowane takie rzeczy typu np pory ? obiektyw ma slaby, i nie daje takiego efektu, na pewno pracuje nad tym trochę, właśnie chcialbym sie dowiedzieć jak można poprawić twarz

Tutaj masz zdjęcie zrobione kitem... Canon'owskim 18-55... Mimo to struktura skóry jest idealnie zachowana... Więc nie wiem co ma obiektyw do tego..
    Profesjonalny make-up - oto klucz do sprawy...
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

To się nazywa wizażystka, która siedzi z modelką kilka godzin, całe studio w robocie i jeden fotograf, który robi zdjęcie i finalnie obrabia. Dobre oświetlenie, softboxy, blenda, makijaż... Pooglądajcie sobie jak Chase Jarvis robi zdjęcia. On robi, a 20 ludzi nosi z nim blendy, lampy, obrabia itd. Inni robią makijaż, inni wybierają zdjęcia. Jednym słowem cała trupa.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów