hmmm...
u mnie w 700-tce dziala na srodkowym... chyba, ze cos mozna w menu zmieniac zeby dzialal tez na bocznych...
Szukaj
hmmm...
u mnie w 700-tce dziala na srodkowym... chyba, ze cos mozna w menu zmieniac zeby dzialal tez na bocznych...
"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."
u mnie tez na srodkowym dzial i watpie zeby mozna bylo to zmienic w menu, oraz zebu ni episali o tym w instrukcji. Jak ktos wie cos o zmianie to plizzz podzielcie sie tajemnica![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Z doswiadczenia - w D700 i w D300 tylko na srodkowym.
D300, N17-55/2.8, SB600, D80, MB-D80, N18-55VR, N16-85VR, N50/1.8, N35/1.8, SIGMA 30/1.4, 055XPROB +486RC2
Doswietlacz wbudowany w body działa tylko na środkowym. Ale wspomaganie z lampy powinno na bocznych tez. (d700)
no nic, dzieki za odpowiedzi. dla mnie to troche dziwne z tym wspomaganiem i srodkowym pkt. nie zeby bylo to jakies strasznie utrudnienie, zawsze mozna sobie przekadrowac, ale zdziwienie i niedowierzanie bylo
Pozdr
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Jak nie działa jak działa
Podpieram się tylko tym co pamiętam, bo zamieniłem sb-600 na 900. Nowa obsługuje wszystkie pola.
no to u mnie chyba jest jakis zonk. Dziala (800tka) tylko na srodkowym.
Coś mi się widzi, że istotna jest lampa błyskowa, body i wersja oprogramowania w body. Możecie się nigdy nie dogadać. Aha - i jeszcze czy używacie obiektywu ekstremalnie szerokokątnego. Powodzenia w porównaniach![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Jakis sarkazm wyczuwam...
Mam 700, 24-70, sb-800 i oprogramowanie dograne do aparatu czyli najnowsze. Ogolnie sie tym nie przejmuje ale ciekawi mnie w sumie fakt, ze superkomornik ma inne objawy ? Moze ktos inny rowniez sprawdzi ?
Skontaktuj się z nami