Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Pani Lasu

Domyślnie

Phoenix: Loczka nawet Woland (który ma niezłą skuteczność) nie namówił na akty, a co dopiero rozebrać jakąś dziewczynę w tłumie plenerowiczów (oraz przy rzeszach niezrzeszonych fotograficznie spacerowiczów). Wiele dziewczyn było bardziej niż początkujących, więc niestety na te zabawy nie mieliśmy wielkich szans. Poza tym zanim zabiorę się za akty chcę opanować klasyczne tematy, żeby mieć pewność, że nie dam ciała. Jednak nad wspomnianym darem przekonywania muszę już chyba zacząć ćwiczyć.
    O tym, że nie można się spodziewać cudów już wspominał Jacek_Z w innym temacie... tylko, że chcę się nauczyć wykrzesać dobre foto w nawet najmniej sprzyjających warunkach, żeby mieć pewność, że zawsze dam sobie radę. Nie da się ukryć, że tutaj jest jeszcze długa droga przede mną i parę ładnych lat upłynie. Daję sobie jednak czas. Zabawa podczas pleneru była jednak dobra i był to dzień spędzony w świetnym towarzystwie.
    Też żałuję, że ciebie nie było, bo nareszcie mógłbym podpatrzeć jak robisz - pewnie nawet bym chodził ze schowanym aparatem i tylko sporadycznie strzelał zza pleców.

Pora na obiecany update - ratowanie nogi i kilka szlifów. Poniżej (pod linkiem) również bonus.

Po najechaniu myszką pojawi się domyślnie wywołany NEF. Taki makeover.
    http://www.krzysztofdabrowski.art.pl/makeover_1.html

I jak? Chociaż trochę lepiej?
    Coś jeszcze poprawiać, czy kadr jest już stracony w waszych oczach?
    Pozdro

Domyślnie

Wiele lepiej, w pierwotnym zdjęciu przeszkadzała zbyt podkulona noga.

Ty to jeszcze pracowałeś sensowniej niż większość - robiłeś mało modelek, a za to dłużej.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Wiele lepiej, w pierwotnym zdjęciu przeszkadzała zbyt podkulona noga.
    No to jeszcze pomyślę i może uda mi się wykrzesać dla was przyzwoitość.

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Ty to jeszcze pracowałeś sensowniej niż większość - robiłeś mało modelek, a za to dłużej.
    Taaa... długo męczyłem Klaudię w serii Bluszcz, jak się wkurzyłem i poszedłem sobie z nią na bok. Loczkowi strzeliłem w drzewie, potem kilka ujęć w kwiatach (które na monitorze okazała się nieporozumieniem) i mi ją 'odebrałeś'... ale jeszcze się odegram i spotkam z nią indywidualnie.

Domyślnie

generalnie Twoje zdjecia podobają mi się najbardziej z tych które do tej pory widziałam poplenerowych, ale za to kolano to faktycznie.... :P
    chyba jeszcze sie nie otrzasnales po tym autobusie
    U born unique don't die as a copy...

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    i super. Tylko gdzieś ty widział nimfę w pończochach, na szpilkach i w koktajlowej kiecce?

:d :d :d :d :d :d

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    Dokładnie - podpisuje sie pod tym, ale tak szczerze, to miejscówka wybitnie niewykorzystana, że tez nie udało Wam sie namówic jakiejś modeliny do rozebrania , musisz pocwiczyć nad darem przekonywania .... miejsce stworzone do aktu i to bewu lub ze spranymi kolorkami widzę to naprawdę daokładnie tak.....a teraz cóż...będę musiał sam pojechać (no sorki nie sam

Na takim plenerze raczej nie można spodziewać sie na jakieś cuda - to ma być spotkanie, dobra zabawa, przemyślane sesje robi sie na spokojnie i to w małym gronie ..podsumowojąc cały plener - uważam , że naprawdę fajny Wam wyszedł i bardzo żaluję swojej nieobecności

No nie mogę DDDDDDD

Domyślnie

missbizarre: Coś czuję, że się będzie za mną to ciągnęło... dłuuugo...
    Zaziel: ?

Ostateczna wersja i podmieniony plik makeover na aktualny:
    http://www.krzysztofdabrowski.art.pl/makeover_1.html
    (kto otwierał poprzedni pewnie musi odświeżyć w przeglądarce)

koniec

Chyba, że coś jeszcze zauważycie.

.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów