Kolejne ujęcie z pleneru grupy FotoKujawy.
Modelka: Marta W.
Pozdrawiam
Szukaj
Kolejne ujęcie z pleneru grupy FotoKujawy.
Modelka: Marta W.
Pozdrawiam
Tak patrzę na te wyczyny poplenerowe i jedyne słowo jakie mi się nasuwa to..... DRAMAT![]()
Oj, bardzo źle wygląda ta podwinięta noga pod kiecką. Tak mi się kojarzy i mam kosmate myśliA kolorki piękne.
Nikon szkło lampy tło i co?
No mi się też nie podoba. Po pierwsze światło. Jakoś tak bez klimatu "Pani Lasu". Noga z przodu za jasna i tak jakoś bezwładnie wisi. Druga jakby kikut albo coś innego (też w stronę kosmatych myśli). Modelka tak jakoś patrzy dziwnie, a mogła zagrać coś fajniejszego, klimatycznego bardziej. Brakuje tego czegoś... No i to drzewo jakieś takie żółte.
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Poprzednicy w zasadzie wszystko juz napisali. Ale kolorki/tonacja generalnie ok.
Zaziel: Jak to zazwyczaj bywa na zbiorowych plenerach.
superkomornik: Spoko, z Zazielem można w realu konie kraść - takie docinki z jego strony mnie nie ruszają.
agull: Jak to mówią - głodnemu chleb na myśli... gdyby co znajdzie się jakaś piekarnia.![]()
w4syl: Miał być efekt wychodzenia z drzewa, widać nie wyszedł. Czyli rozumie, że noga a la białe rajstopy wymaga ocieplenia, drzewo ochłodzenia i światło dopracowania (poPSucia), żeby kadr był względnie akceptowalny.
kichu1979: No... chociaż coś jest OK.
Tak to już jest jak się do kadru siada grubo po północy.![]()
Eee, nie jest aż tak źle. Pomijając zgiętą nogę (hmm) nie cięłabym się od razu z żalu.
I siłą powstrzymałam się od zmiany tytułu wątku na "Czerwony kapturek"![]()
Ja sie niestety zgadzam, ale akurat to najlepsze z tych, które widziałem.
Piękne modelki, sceneria i sprzęt nienajgorszy pewnie. A efekty marne bardzo.
Bez pomysłu, inwencji (zarówno fotografa, jak i modelek) wychodzą takie właśnie fotki bez "duszy".
Da się na to popatrzeć, ale nic więcej. Niektóre kadry wręcz dramatyczne. :/
To mz najważniejsza nauka na przyszłość, aby pomyśleć troszkę, zanim naciśniemy spust.
Szary, cichy człowiek.
Ja bym nie przesadzał. Możnaby to prawe kolano odkryć, ale ogólnie dla mnie jest ok.
Skontaktuj się z nami