Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: "Zaćmienie"

kulten
    Gość

Domyślnie

Mi się nie podoba. Leci w prawo. Słabo podany pierwszy plan, bardzo w małej ilości i nic nie wnoszący do reszty, tło z serii pstryknięć samego słońca z niebem. Sorry, że tak negatywnie. Na obronę zdjęcia w kontekście wspomnianego szumu uważam, że to są drobne grzywy fal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Mi się nie podoba. Leci w prawo. Słabo podany pierwszy plan, bardzo w małej ilości i nic nie wnoszący do reszty, tło z serii pstryknięć samego słońca z niebem. Sorry, że tak negatywnie. Na obronę zdjęcia w kontekście wspomnianego szumu uważam, że to są drobne grzywy fal.
    Niestety muszę się pod tym podpisać...

Domyślnie

Piękna ekspozycja, tylko skałki by wyostrzyła, aby przyciągały wzrok.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Leci w prawo - zgadzam się nie jest sterylnie poziome mea culpa.

Pierwszy plan w małej ilości - niestety musiałbyś sam pojawić się w tym miejscu i stwierdzić że poniżej nie było nic interesującego, to po pierwsze a po drugie właśnie niebo ma być tu głównym aktorem zdjęci a podłoga jest pokazana fragmentrycznie i ma stanowić "tylko i wyłącznie" przeciwwagę walorową dla ciemnych chmur ponad słońcem. Nie zgadzam się z Twoją tezą że jest to "jedno z serii pstryknięć samego słońca z niebem" ponieważ każda inna kompozycja była niewłaściwa. Wystarczy zresztą spojrzeć na zdjęcia mistrzów np. Peter Watson (swoją drogą fotografujący min. Snowdonię podobnie jak Ty) gdzie wiele zdjęc stanowi 9/10 nieba czyli znacznie więcej niż na ocenianym zdjęciu.

Dziękuję wszystkim za komentarze zarówno pozytywne jak i negatywne oraz te "skopiowane" (SAINT)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów