Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Katarzyna

Domyślnie

szkło mam na razie podstawowe- 18-55 więc nie mogę zbytnio zaszaleć ale już na dniach planuję zakup 50/1.8
    Nikon D40 | N18-55 | N50 1.8

Nikon D40 | N18-55 | N50 1.8

Domyślnie

Naprawdę nie dało się ustawić inaczej modelki niż na tle słupa i drutów?
    Modelka wygląda na 5 troszkę jak wklejona..z całej serii najbardziej podoba mi się 2

Mr. Reset,

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Te w zbożu są bardzo ładne.
    Ostatnie też bardzo mi się podoba. Bardzo dobre technicznie. Słupy? No i co z tego? Nie zawadzają mi. Zawsze jakoś inaczej.
    Jeżeli już coś, to te coś czerwonego na słupie. To można wystemplować. Ale same słupy są ok dla mnie.

Domyślnie

Widać, że to początki, ale nie jest źle. Ostatnie zdjęcie bym odrzucił, bo dziewczyna wygląda pod takim kątem gorzej. Najlepsza trójeczka - przyjemny uśmiech i dobry kadr. Słońce na twarzy trochę zatańczyło niestety i gdyby nie to, możnaby się tu już pokusić o jakieś lepsze oceny. Obóbka... wygląda na trochę nieporadną, choć 1 i 3 mogłyby być zalążkiem jakiegoś charakterystycznego stylu. Ale raczej tak nie będzie, zatem obróbka do przemyślenia także. O dwójce napisała miss, fatalny kadr generalnie, ale moment niezły i światełko też całkiem całkiem. Przy lepszym kadrze i lepszej konwersji do cz-b (lub zostawienia kolorów) dałoby się coś z tej chwili wykrzesać.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów