Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Zielono mi...

Domyślnie Zielono mi...

...czyli Grzegora dorwała się do użyczonej z dobrego serca Nemethowego tokiny. Pierwsze moje starcie z tym szkłem. Nemeth jeszcze raz dzięki...

1.

2.

3.

4.

5.

Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

5 wymiata , super światło i kadr no i ostrość trafiona tam gdzie trzeba , co na pozostałych chyba ciut szwankuje

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Mnie najbardziej podoba się 2 i 5.
    Jestem pewien, że wykorzystasz to szkło w pełni

Domyślnie

Od lat się zastanawiam jak robić dobre makro a tu proszę, odpowiedź prosta jak konstrukcja cepa: pożyczyć szkło od Nemetha!
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Recepta jest b.prosta...okazuje się.Dobre makro robi się po babsku,jak Aga i ...tyle..
    Mam nadzieję,że mi wybaczysz to "po babsku"....Tłumaczy mnie tylko to,że napisałem"po chłopsku".....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

ech... wiem, że nie do końca trafiłam z GO, ale dopiero obczajam to szło. Do tego złośliwe wietrzysko wiało okropnie kładąc do poziomu wszystkie badyle i szarpiąc nimi w każdą stronę. No nic... poprawię się. Obiektyw mam na dłuższy czas w użytkowaniu. Dodaję jeszcze jednego zielonego, jakoś mi się zgubił.

Andrzeju, nie obrażę się. Moje makrowe zdjęcia są babskie, z prostej przyczyny, ja baba i po babsku patrzę na świat. Lubię kolory i małą GO, która maluje zdjęcie. Jakoś mniej niż kiedyś zachwycają mnie zdjęcia, na których można liczyć fasetki w oczach robali.
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Uprawnienia umieszczania postów