Szukaj
a mi się podoba, a jeśli coś jest poucinane to...było tylu fotografów, że może dołączysz brakujące części z ciała z innych fot![]()
NIKON... i wszystko jasne
Emocje zatrzymane w kadrze...
1 bardzo fajnie oraz 5 - ogólnie dobra kolorystyka, nieprzesadzone to wszystko jest.
4 i 6 zdecydowanie nie. Osobiście nie lubię oglądać zbyt uwypuklonych nozdrzy modelki
piateczka na tak
na 3 sie reka niekorzystnie splaszcza
na 6 te nozdrza na nie jak kolega zauwazyl
reasumujac 1 i 5 z calosci
nie wiem czy mowilem, ale swietna obrobka![]()
Dla mnie 1 i 3.
3 mi się podoba, bo ona ginie w ogromie bluszczu, ma to jakiś nastrój.
Na kilku fotkach pokazana od dołu, duża szyja - to nie jest najkorzystniejsze (generalnie)
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
fotoprimo: W bluszczu był ze mną jeszcze tylko py1szczak2, więc liczę na niego.
eslaw: Coś z tymi nozdrzami jest... ale sam nie wiem: są równe, delikatne i czyste (że tak to określę) więc moim zdaniem wprowadzają dodatkowy akcent kontrastu na twarzy. Mnie nie odrzucają - pewnie masz jakiś stary uraz w stylu dyszący nauczyciel nad ławką; ja już się z nich wyleczyłem.
kichu1979: Nie mówiłeś, dzięki... za uwagi również.
Jacek_Z: To mamy podobny gust bo też te kadry lubię; chociaż do listy sam dorzucam jeszcze 2, do którego mam jakąś słabość. Odnośnie szyi wiem o co tobie chodzi - staje się ona zbyt masywna. Widać to zwłaszcza na 6 - następnym razem zabiorę ze sobą 3m drabinę do takich ujęć.
Pozdrowienie dla Klaudii (modelka) bo zauważyłem, że tutaj zagląda.![]()
Dzięki, że dałaś się wpędzić w ten bluszcz... napięcia nie widać... przy następnej okazji pojadę dzień wcześniej z opryskiem na robaki.![]()
every nie spłycaj tego do lat szkolnych, które nadal trawają, bo to nie Ferdydurke :P
Po prostu, nie pasują mi dziury w twarzy i tyle. Można pokazać je delikatnie, ale jak ktoś już tu wspomniał, że pokazując te nozdrza modelka odchyla głowę, uwypukla długą szyję. Nie można kwestionować gustu. Pod wzgledem technicznym bardzo dobrze i mi się zdjęcia podobają tylko estetycznie i wizualnie niektóre nie.
Ojj tak w żarcie tylko napisałem... pewnie że gusta są różne i się o nich nie dyskutuje.
Odnośnie szyi to muszę się niestety zgodzić, o czym już wspominałem.
wszystkie są fajne... nie podobają mi się jedynie 4 i 6 modelka jakoś tak nienaturalnie trzyma głowę na obu... tzn pozycja wydaje się być wymuszona
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Piąteczka super.I fajną modelkę znalazłeś.
![]()
Skontaktuj się z nami