Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Bluszcz

Domyślnie Bluszcz

Fotka tak świeża, że jeszcze pachnie matrycą. Wiem, że powinno się ją odłożyć na kilka godzin, potem obrobić, znowu dać czas na leżakowanie, a następnie dopiero otworzyć i zadecydować o poprawkach / pokazaniu... niemniej jednak: z dzisiejszego pleneru grupy FotoKujawy.

Tak: krzywo i dziwna perspektywa + przerysowania... jednak na takie ujęcie mnie naszło.

Bluszcz

Możecie krytykować.
    Pozdrawiam

Domyślnie

ale cie wzięło. Miałeś zamiar zdjęcia oddać za miesiąc, a tu kilka godzin minęło i już "coś" masz
    Ta modelka to tam z nami była? Nie poznaję

edit - już wiem. Z Ciechocinka, zniknąłeś z nią na pół pleneru
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

biedna roślina, tak ją przygnietliście.... , jesteś szybki, czy obróbkę fotek rozpocząłeś w drodze powrotnej , ładnie!
    NIKON... i wszystko jasne
    Emocje zatrzymane w kadrze...

Domyślnie

Jacek_Z: Bo wiesz... nigdy nie mam równego tempa. Muszę zobaczyć kadr i albo od razu wiem co z nim zrobić, albo to trwa. A modelki wcale nie zabrałem na pół pleneru, inni również z nią sporo trenowali, tylko ciebie akurat nie było w pobliżu - gdzie się zgubiłeś? Pewnie przy jeziorku siedziałeś, bo słyszałem, że Marcelina dała się namówić i weszła do wody (a mnie wtedy nie było ) .

fotoprimo: Biedna? Chciałbym być tą roślinką. ...Szybko poszło z obróbką, bo wielkich ingerencji nie było, chociaż jak patrzę na zegarek to i tak sporo zeszło.

Domyślnie

+ jeszcze jeden na dobranoc

Domyślnie

to jedynka lepsza, na dwojce troszke ci sie podbrodek marszczy i rece dziwnie poucinane sa

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Dżizass kur... ja pier...

Domyślnie

Zaziel. Wzdychasz tak z zachwytu, czy wręcz przeciwnie ?
    STRONA - BLOG - VIDEO D300s,D80,N50f1.8,T17-50f2.8,SB-800,Manfrotto 055Xprob.

Domyślnie

ladne, delikatne kolory

Domyślnie

kichu1979: Będę musiał poPSuć ten podbródek, na ręce teraz już nic niestety nie poradzę - rzeczywiście prawa mogła iść do góry, a nie być schowana pod głową.
    Zaziel: Przyłączam się do pytania fotomagik'a.
    emsolo: Dzięki.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów