Dla mnie jedynie bonusik.
Reszta kadrów IMO jakaś taka nie dopracowana.![]()
Szukaj
Dla mnie jedynie bonusik.
Reszta kadrów IMO jakaś taka nie dopracowana.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
same linie tych pagórów to kaligraficzna transcedencja
transcendencja psiakrew
mam tablet ale po fotografiach nie maluję, jednak po korektach i wyspaniu się widzę ,że masz rację co do zdjęć. A co do separacji planów i w ogole "żelaznych" reguł pejzarzu w obrazie mal.to tu jest przewrotna sprawa.Oko ludzkie jest genialne i nie szuka reguł w obrazie . Ale czego , nie wiadomo,gdyż oko z mózgiem nie zawsze się zgadzają.dodać serce i wychodzi cała ludzka anarchia hahaha
ale co do tabletu małe offtopowe pytanko,jeśli się znasz... w Cs4 chodzi toto niesamowicie przy rysowaniu, fantastyczna czułość i szybkość reakcji, ale co jakiś czas mi się zacina i muszę wciąż uaktualniać klikając narzędzie.to tylko w cs4 tak się dzieje,od niedawna go mam , może czegoś nie wiem z ustawieniami ????
D50 i parę klamotów l
Zapraszam na TMS fotogaleria
Nie używam CS4, przykro mi. Mój Tablet to Intuos3 i nigdy nie stwarzał żadnych problemów.
Skoro się zacina, to może ma jakiś problem z komunikacją z kompem? Może spróbuj odpiąć mysz, albo ściągnąć najnowsze sterowniki. Druga opcja to soft. Ciężko powiedzieć.
T-M-S - zdjęcia dużo ciekawsze według mnie. Nie mogę uwierzyć, że ktoś się mnie słuchaOsobiście jeszcze lekko podbiłbym selektywnie kolory, kontrast i podostrzył, ale je lubię "przedobrzać", więc mogę się mylić. Nauka retuszu jest niestety/stety obowiązkowa w dobie fotografii cyfrowej. Na początek polecam Scotta Kelby i uwagi dobrych pejzażystów z forum.
No właśnie ja tego "przedobrzania" nie lubię
Wg. nie 75% fotek pejzażowych które spotykam w necie jest przekombinowanych, są efektowne, nie powiem, ale ja zdecydowanie wolę nieco większą naturalność.
Nawet jeśli w ogólnym odbiorze zdjęcie traci.
D50 i parę klamotów l
Zapraszam na TMS fotogaleria
Skontaktuj się z nami