Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: mały port...

Domyślnie

ucięty dziób łodzi po lewej - to pierwsze co rzuca się w oczy!

Domyślnie

Przekadruj,zrób ciemniejsze niebo i ....bedzie hicior..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

kulten
    Gość

Domyślnie

Ciężki temat jak na początki. Zbyt dużo elementów w kadrze, które ze sobą nie współgrają. Ekspozycja lekko przeforsowana, kolorystycznie też nie zachwyca. Bardzo brakuje miękkości mz.

Domyślnie Cenne słowa

Dziękuję za opinię- cenne są dla mnie takie uwagi- człowiek choćby nie wiem jak obiektywnie podchodził do swoich zdjęć- i tak bardziej obiektywni są inni A ja pobróbuję jeszcze, poduczę się trochę - i z przyjemnością będę podpatrywać szanownych Kolegów A potem znów coś poddam pod ocenę Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez imonmati Zobacz posta
    Dziękuję za opinię- cenne są dla mnie takie uwagi- człowiek choćby nie wiem jak obiektywnie podchodził do swoich zdjęć- i tak bardziej obiektywni są inni A ja pobróbuję jeszcze, poduczę się trochę - i z przyjemnością będę podpatrywać szanownych Kolegów A potem znów coś poddam pod ocenę Pozdrawiam
    Nie uciekaj tylko..dawaj dalej...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

od siebie dodam, że ciekawy jestem poziomych kadrów w tym miejscu, masz może?
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

niestety- poziomego kadru nie mam takiego, który bez żenady mogłabym Wam Panowie Koledzy pokazać Jak ustrzelę w miarę przyzwoity- to się "pochwalę"
    Jak znajdę coś, co się jako tako nadaje- dam pod ocenę Pozdr.

Uprawnienia umieszczania postów