Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Polny samograj

Domyślnie

doobra no, tylko przykład na szybko pokazałem, raczej kierunek w którym ja bym widział zmiany. Nie lubię poprawiać zdjęć innych, bo sam nie jestem za dobry w tym wszystkim.

Domyślnie Burza nad zbożem

Chyba przegiąłem w drugą stronę?
    oryginał / modyfikacja
    Miłego dnia.

Domyślnie

ja mam propozycję. jak robisz poprawki, to wstawiaj same linki do zdjęć, a nie bezpośrednio fotki tutaj. po co mamy autorowi robić bałagan w jego temacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    ja mam propozycję. jak robisz poprawki, to wstawiaj same linki do zdjęć, a nie bezpośrednio fotki tutaj. po co mamy autorowi robić bałagan w jego temacie
    Czemu bałagan?
    Wstawiam fotki bo łatwiej czytać.
    Osoba czytająca ma wszystko jak na dłoni, nie klika ciągle w linki.
    Poza tym lepiej widać porównanie i łatwiej oceniać.
    Miłego dnia.

Domyślnie

no dobra. ale mnie osobiście by strasznie irytowało, gdybym w swoim temacie musiał oglądać bezpośrednio kilkanaście różnych propozycji przeróbek mojego zdjęcia. Ale to moje zdanie. Jeżeli autorowi nie przeszkadza - ok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    no dobra. ale mnie osobiście by strasznie irytowało, gdybym w swoim temacie musiał oglądać bezpośrednio kilkanaście różnych propozycji przeróbek mojego zdjęcia
    Postaram się nie zapomnieć.
    Miłego dnia.

Domyślnie

W tym wypadku, dla autora to nie problem

Starałem się nie przegiąć w edycji tego zdjęcia, z taką ilością jasnej zielni łatwo można pójść w odpustowe kolory. No i wygląda na to, że przesadziłem w drugą stronę i pozostawiłem jeszcze dużo miejsca na zmiany. Dzięki za rady, jeszcze z nim powalczę!

Wracając jeszcze do wstawiania poprawionych zdjęć, jestem jak najbardziej za, tylko proszę o jedno. Dodajcie chociaż krótki opis zmian, które wprowadzacie. Myślę, że wtedy zdecydowanie więcej można wynieść z takich poprawek.

Piotrek, mnie też rozprasza DL, rozważałem kropa, ostatecznie postanowiłem go zostawić. Dałeś mi do myślenia tym twoim pomysłem na kadrowanie, będę musiał to sprawdzić następnym razem.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wągrowiec

Domyślnie

Arkady_pl warto czasem zajrzeć do regulaminu forum i nie było by zbędnych dywagacji pod fotgrafiami.

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    To co dzieje się w DL psuje odbiór całości. Kadr jest dobry. Estetycznie podany. Czytelny.
    Mz. troszkę nie tak spojrzałeś przez wizjer na ten widok. U mnie perspektywa tego widoku wyglądała by tak że spojrzał bym na kłosy zdecydowanie od góry. Ekspozycja nie wymaga tu statywu więc bezproblemowo dało by się to zrealizować.
    Ale i tak jestem na tak - bo to co dzieje się na drugim planie tej fotografii jest mz. niesamowite...

pozdr, P.
    Zgadzam się. Można też pobawić się nieco kolorami by dodac soczystości.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    To co dzieje się w DL psuje odbiór całości. Kadr jest dobry. Estetycznie podany. Czytelny.
    Mz. troszkę nie tak spojrzałeś przez wizjer na ten widok. U mnie perspektywa tego widoku wyglądała by tak że spojrzał bym na kłosy zdecydowanie od góry. Ekspozycja nie wymaga tu statywu więc bezproblemowo dało by się to zrealizować.
    Ale i tak jestem na tak - bo to co dzieje się na drugim planie tej fotografii jest mz. niesamowite...

pozdr, P.
    Celne uwagi.

A zdjęcie bardzo dobre.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów