Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie W drodze do piaskownicy

Znowu Was trochę chcę ponudzić moją twórczością. Proszę o wyrozumiałość i mile widziane dużo podpowiedzi i rad.

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

...ciekawa ta "wycieczka".
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

A dziękuje wikary.

Domyślnie

Kadry to rzecz gustu, ale jakość zdjęć i "delikatna" obróbka bardzo mi się podoba. Można wiedzieć czym robione ? Przyjemne w odbiorze choć 3 i 4 do mnie nie przemawia.

Domyślnie

filozzof - dzięki za krytykę - robione 85 1.8

Domyślnie

dla mnie nr2 najlepsze, fajnie uchwycone. delikatna obrobka w Twoim wykonaniu sprawia, ze calosc jest przyjemna dla oka.

ps
    chyba tez sobie sprawie ten obiektyw
    | Nikon |

Domyślnie

mrcll - dzięki za uznanie - co do szkiełka faktycznie fotki z niego są fajowe.

Domyślnie

Fajna seryjka

...a dwójeczka najbardziej mi sie podoba

Jak to mówią, co stałka to stałka...

Domyślnie

Marek_L - dziękuje, co do stałek to moim zdaniem jest tak że do nich musi człowiek nabrać szacunku i dystansu. Samo szkło nie zrobi za nas roboty. Pamiętam bo było to w 2003 roku kupiłem 50 1.8 do D100 bo wszyscy mówią że jakość, że ostrość itd. itp. No i co? zrobiłem kilka fotek ale jakoś stwierdziłem że jednak zoom a miałem na ten czas N24-120. Dopiero po jakimś czasie wróciłem do stałek i tak już zostało mimo że 1 zoom posiadam ale to dla szerokiego kąta. Jeszcze sobie pozwolę dopisać że może źle trafiłem z tą 50-tką a dokładnie z zakresem bo do dnia dzisiejszego najmniej lubię to szkiełko mimo to że na dzień dzisiejszy mam 1.4 ale jednak 85 czy 35 wolę bardziej a dokładnie je uwielbiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pimps Zobacz posta
    Marek_L - dziękuje, co do stałek to moim zdaniem jest tak że do nich musi człowiek nabrać szacunku i dystansu. Samo szkło nie zrobi za nas roboty. Pamiętam bo było to w 2003 roku kupiłem 50 1.8 do D100 bo wszyscy mówią że jakość, że ostrość itd. itp. No i co? zrobiłem kilka fotek ale jakoś stwierdziłem że jednak zoom a miałem na ten czas N24-120. Dopiero po jakimś czasie wróciłem do stałek i tak już zostało mimo że 1 zoom posiadam ale to dla szerokiego kąta. Jeszcze sobie pozwolę dopisać że może źle trafiłem z tą 50-tką a dokładnie z zakresem bo do dnia dzisiejszego najmniej lubię to szkiełko mimo to że na dzień dzisiejszy mam 1.4 ale jednak 85 czy 35 wolę bardziej a dokładnie je uwielbiam.
    Tak jak piszesz, do stałek trza dorosnąć, mi zaczyna dość poważnie po głowie chodzić N35 f1.8, nie dosyć, że u Ciebie się na zdjęcia na patrze to jeszcze widzę co wyprawia Archi z tym szkiełkiem i po woli zaczynam się zakochiwać w jego plastyce, ostrości i całej reszcie...

Pozdrawiam Marek_L

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów