Szukaj
Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
2,9,13,14
Jaki obiektyw?
Błyskałeś lampą w kościele?![]()
Nikon D300, N17-55, N50, SB-900
Nr 10 zupełnie nie pasuje do reszty - nie podoba mi się ze względu na kadrowanie, wygląda jak wynik próby, czy aparat działa. A może nie rozumiem...
Bardzo ładne zdjęcie przy torcie i nr 12 - na murku.
Podziwiam i gratuluję.![]()
Krzysztof Paszkiewicz
przyjemne w odbiorze, dobra robota z małym ale: nie pasuje mi tylko rozbieżność kolorystyczna pomiędzy 5 i 6 - pierwsze wrażenie miałem takie, czy to ten sam kościół/ślubdopiero popatrzyłem na młodych, aby się upewnić. Oczywiście oba zdjęcia bardzo dobre, ale zestawiając je ze sobą widzę, że gryzą się. Nr 10 odstaje od reszty.
Dwójka super!
10 i 15tka mniej mi pasują. 15tka ze względu na obróbkę (dziwny cross?), a 10tka na kadrowanie. Reszta naprawde fajna. Lubie oglądać fotki z takich imprez - mozna się duzo dowiedzieć o fotografii/zdjęciach i samym ich autorze
No i Krzysiek się wypowiedział. Prosze o więcej i częściej. W końcu, jak mi się wydaje, długo się zajmujesz taka fotogrfią, a na pewno z powodzeniem
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
14 i 15 są niesamowite. Szczególnie 14-stka. Jest dość oryginalna i widać w niej naturalność, także nieco spontaniczności również. W 12 podoba mi się tonacja, ogółem barwy. Ładna seryjka.
2, 13, 14 najlepsze. 15 kadr spoko, ale skóra panny młodej wygląda jakoś dziwnie.
Przy torcie super ! 2ka też ujmująca !
10ka faktycznie bez sęsu.
Pozdrawiam.
Nikon System
Użyłem wszystkich trzech jakie posiadam N 24 f/2.8, N 50 1.4G, N 85 f/1.8. Nie błyskałem, iso 2500.
Szczerze to na 10 chciałem jeszcze więcej tego zielska, ale nie miałem się już gdzie cofnąć. Osobiście bardzo lubię to zdjęcie, inaczej bym go nie pokazał.
Ekonet z tym podziwiam to chyba przesadziłeś, a za gratulacje dziękuję.
Zdjęcie nr 6 jest z teksturą, która zmieniła zabarwienie całego zdjęcia.
Dzięki za komentarze.
Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami