Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie To był maj...II

Chyba trochę przegiąłem z ilością zdjęć, ale nie mogłem się zdecydować na 6 sztuk do pokazania.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

2,9,13,14

Jaki obiektyw?
    Błyskałeś lampą w kościele?
    Nikon D300, N17-55, N50, SB-900

Domyślnie

Nr 10 zupełnie nie pasuje do reszty - nie podoba mi się ze względu na kadrowanie, wygląda jak wynik próby, czy aparat działa. A może nie rozumiem...
    Bardzo ładne zdjęcie przy torcie i nr 12 - na murku.
    Podziwiam i gratuluję.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

przyjemne w odbiorze, dobra robota z małym ale: nie pasuje mi tylko rozbieżność kolorystyczna pomiędzy 5 i 6 - pierwsze wrażenie miałem takie, czy to ten sam kościół/ślub dopiero popatrzyłem na młodych, aby się upewnić. Oczywiście oba zdjęcia bardzo dobre, ale zestawiając je ze sobą widzę, że gryzą się. Nr 10 odstaje od reszty.

Domyślnie

10 i 15tka mniej mi pasują. 15tka ze względu na obróbkę (dziwny cross?), a 10tka na kadrowanie. Reszta naprawde fajna. Lubie oglądać fotki z takich imprez - mozna się duzo dowiedzieć o fotografii/zdjęciach i samym ich autorze

No i Krzysiek się wypowiedział. Prosze o więcej i częściej. W końcu, jak mi się wydaje, długo się zajmujesz taka fotogrfią, a na pewno z powodzeniem

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

14 i 15 są niesamowite. Szczególnie 14-stka. Jest dość oryginalna i widać w niej naturalność, także nieco spontaniczności również. W 12 podoba mi się tonacja, ogółem barwy. Ładna seryjka.

Domyślnie

2, 13, 14 najlepsze. 15 kadr spoko, ale skóra panny młodej wygląda jakoś dziwnie.

Domyślnie

Przy torcie super ! 2ka też ujmująca !

10ka faktycznie bez sęsu.

Pozdrawiam.
    Nikon System

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobe Zobacz posta
    Jaki obiektyw?
    Błyskałeś lampą w kościele?
    Użyłem wszystkich trzech jakie posiadam N 24 f/2.8, N 50 1.4G, N 85 f/1.8. Nie błyskałem, iso 2500.

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Nr 10 zupełnie nie pasuje do reszty - nie podoba mi się ze względu na kadrowanie, wygląda jak wynik próby, czy aparat działa. A może nie rozumiem...
    Bardzo ładne zdjęcie przy torcie i nr 12 - na murku.
    Podziwiam i gratuluję.
    Szczerze to na 10 chciałem jeszcze więcej tego zielska, ale nie miałem się już gdzie cofnąć. Osobiście bardzo lubię to zdjęcie, inaczej bym go nie pokazał.
    Ekonet z tym podziwiam to chyba przesadziłeś, a za gratulacje dziękuję.

Cytat Zamieszczone przez sokrates Zobacz posta
    przyjemne w odbiorze, dobra robota z małym ale: nie pasuje mi tylko rozbieżność kolorystyczna pomiędzy 5 i 6 - pierwsze wrażenie miałem takie, czy to ten sam kościół/ślub dopiero popatrzyłem na młodych, aby się upewnić. Oczywiście oba zdjęcia bardzo dobre, ale zestawiając je ze sobą widzę, że gryzą się. Nr 10 odstaje od reszty.
    Zdjęcie nr 6 jest z teksturą, która zmieniła zabarwienie całego zdjęcia.

Dzięki za komentarze.
    Elliot Erwitt - mój MISTRZ !!!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów