Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Hippicznie 2

kulten
    Gość

Domyślnie

Zdjęcie mz wymaga trochę dopracowania w zakresie kontrastu, nadania soczystości i przygaszenia chmurek. Mocno rozbudowany kadr choć mi to nie przeszkadza i ogólnie się podoba.

Question

Bardzo fajne zdjęcie,ale ,jak już Kulten napisał,przydałoby się deko ożywić...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

woda
    Gość

Domyślnie

Troche malo tych konikow, biorac pod uwage tytul. No i zielen malo żywa. Jak lubisz koniki to wybierz sie kiedys w weekend do Janowa Podlaskiego. Bedziesz mial okazje popstrykac araby "luzem".. a pod wieczor cale stado w galopie, kiedy pedzi z pastwisk do stajen. Zjawiskowo wygladaja.

Domyślnie

A niech to !!!!

Faktycznie, po skompresowaniu, i przemieleniu przez Image Shake,a siadły kontrast i saturyzacja.

Mój błąd....

Nauczka na przyszłość,,,,

Nie zauważyłem , bo wciąż nie mogę się przyzwyczaić do monitora LCD .
    i

pozdr.....
    zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Zdjęcie mz wymaga trochę dopracowania w zakresie kontrastu, nadania soczystości i przygaszenia chmurek. Mocno rozbudowany kadr choć mi to nie przeszkadza i ogólnie się podoba.
    tez tak sadzę - generalnie dobre zdjecie

Domyślnie

Ładnie jest tylko troszkę kontrastu zdało by się.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Przepiekny krajobraz. Czysty, rzeski. Duze brawa za to zdjecie!
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Och ... podoba mi się to zdjęcie. jest naprawdę dobre.

Drobne poprawki:

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    w zakresie kontrastu, nadania soczystości i przygaszenia chmurek. .
    i będzie bajka.

Domyślnie

Zdjęcia krajobrazowe w których pojawia się jakiś sztafaż, w tym przypadku konie,..wymagają więcej cierpliwości, albo szczęścia,..troszkę Ci tego brakło...Myślę, że mogłeś poczekać chwilę, aż konie ustawią się nieco inaczej , teraz wyglądają jak wielonogi wybryk natury...Pozdrawiam i życzę cierpliwości na przyszłość.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów