Szukaj
Zdjęcie mz wymaga trochę dopracowania w zakresie kontrastu, nadania soczystości i przygaszenia chmurek. Mocno rozbudowany kadr choć mi to nie przeszkadza i ogólnie się podoba.
Bardzo fajne zdjęcie,ale ,jak już Kulten napisał,przydałoby się deko ożywić...
Pozdrawiam
Andrzej.
Troche malo tych konikow, biorac pod uwage tytul. No i zielen malo żywa. Jak lubisz koniki to wybierz sie kiedys w weekend do Janowa Podlaskiego. Bedziesz mial okazje popstrykac araby "luzem".. a pod wieczor cale stado w galopie, kiedy pedzi z pastwisk do stajen. Zjawiskowo wygladaja.
A niech to !!!!
Faktycznie, po skompresowaniu, i przemieleniu przez Image Shake,a siadły kontrast i saturyzacja.
Mój błąd....
Nauczka na przyszłość,,,,
Nie zauważyłem , bo wciąż nie mogę się przyzwyczaić do monitora LCD .
i
pozdr.....
zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20
Ładnie jesttylko troszkę kontrastu zdało by się.
Pozdro. Wojtek
Przepiekny krajobraz. Czysty, rzeski. Duze brawa za to zdjecie!
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Zdjęcia krajobrazowe w których pojawia się jakiś sztafaż, w tym przypadku konie,..wymagają więcej cierpliwości, albo szczęścia,..troszkę Ci tego brakło...Myślę, że mogłeś poczekać chwilę, aż konie ustawią się nieco inaczej , teraz wyglądają jak wielonogi wybryk natury...Pozdrawiam i życzę cierpliwości na przyszłość.
Skontaktuj się z nami