Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: _~_|_~_

Domyślnie _~_|_~_

Myślałem nad tytułem... i myślałem... i myślałem... i nic nie wymyśliłem, więc takie oto z dzisiejszego wypadu nad morze.

ujdzie?

|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

Z tytułami sprawa nie jest tak prosta jakby się wydawało. Fotka ujdzie , a dlaczego by nie ?. Zdjąłbym tylko trochę niebieskiego z chmur.

Domyślnie

Bardzo fajne niebo. Średnio mi się widzi centralny kadr...

kulten
    Gość

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcie z fantastycznym niebem przy którym ja nic bym nie ruszał. Niebo ma super plastykę.

Domyślnie

Bardzo mi się podoba kadr

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Świetne zdjęcie. Prosta niezbyt wyszukana tematyka i dobry a nawet bardzo dobry no dobra świetny post processing.
    Jeżeli mam dokonać analizy cząstkowej tego zdjęcia to najbardziej podoba mi się niebo. Jest fantastyczne.
    Jeżeli mam oceniać całość to muszę napisać, że jesteś odważny i nie bałeś się pokazać kadru z głównym motywem umieszczonym w jego centralnym punkcie. Oczywiście nie znaczy, że jest to źle ale niejeden znawca uznać może, że dzieje się zbyt podręcznikowo. Zadziwia mnie też sam horyzont. Nawet pokusiłem się o mały test i sprawdziłem na linijce i o dziwo nawet jeden pixel nie zechciał wyjść poza miarkę...

Więc fotografia udana...

pozdr, P.

Domyślnie

Bardzo dobre, podoba się.

Domyślnie

według mnie do fotki nie ma co się czepiać bardzo dobry kadr,a obróbka tez niczego sobie więc jak dla mnie 5+
    bieluś

Domyślnie

czy można prosić o wersję na tło pulpitu?
    D700 | N16-35/4 | N50/1.4G | N85/1.8D

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów