Nie wiem czemu ale mnie zawsze uczono że najmniej kompetentny jest ten kto wytyka cudze błędy a własnych się nie wstydzi....
Każdy ma swój rytm paracy i każdy robi zdjecia tak jak czuje.... Jeden woli planer a drugi zacisze studia. Jak mówi mój profesor " Co komu do domu jak chata nie jego".
Uważam Artur że nie potrzebnie komentujesz osiągnięcia Haniego, tak naprawde nie znając wszytkich jego prac. Poza tym uważam że zdjecia Haniego się nieco zmieniły. Nie ma tu ostatnio fotek ktore mają dużo blura, który on np. lubi. Zaczął pracować nad warsztatem, czyli nad photoshopen i nad nowymi kadrami. Poza tym wiem doskonale jak bardzo jest oddany temu co robi.
Miksturko, chwalenie się poziomem edukacji nie jest tutaj na miejscu poza tym uważam, ze klase ma się we krwi a nie zdobywa się ją w szkole. Uważam że najważniejsze w życiu jest by szanować siebie i innych... A wiedza może być nabyta ( poprzez szkołe), albo zdobyta (poprzez własne życie).
A zdjecia w tym wątku są ciekawe choć nie powalają. Na każdym zdjęciu model ma inną tonacje skóry... troche to dziwnie w secie wygląda....
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami