Mam tego duzo, wiec was troche pomecze
1.
2.
3.
![]()
Szukaj
Mam tego duzo, wiec was troche pomecze
1.
2.
3.
![]()
Jak nie lubię crossa, tak tutaj mi on jak najbardziej pasuje... nie jest przesadzony. Udany set.
D700, D750, D800, N24-70, S35/1.4 ART, S50/1.4 ART, N50/1.8, N85/1.4
1,2 - wrażenie, że nie wiadomo co model ma z rękami zrobić, do tego trochę pomarszone mocno rękawy - niekoniecznie. 2 - twarz w tym właśnie ujęciu najbardziej mi się podoba jak wyszła. 3 - najlepsza kompozycyjnie, ale jakoś do mnie nie gada w aktualnym kształcie, może z obróbką bym tu zaszalał jeszcze bardziej... może coś zbliżonego do 3-ciego zdjęcia w http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=102243? 1 - najsłabsza - tak jakoś całościowo bez sensu dla mnie: poza i kadr.
tym razem zdjecia nie zatrzymaly mnie ani na chwile...
moze ciutke trojka
z przycietym kapturem
dwoja taki pstryk... ni to grozne i powazne...
a jedynke kadrowal bym nizej
obciac druty.. mz
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Nie, nie. Budują kompozycję dość fajnie. Wg mnie wyjściem jest mądre "zagospodarowanie" nieba. Może je przyciemnić?
Z kolejnego setu to pewnie się dowiesz że palce ucięte w środkowym. Raczej masz tego świadomość, ja się nie czepiam. Bardzo podoba mi się ostatnie. Miałeś pomysł na całą sesję, jesteś konsekwentny, zdjęcia są spójne. W wyborze - zdecydowanie warte zatrzymania się. Gratki![]()
2,3 i 6 podobają mi się...
Skontaktuj się z nami