Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Africa in the city - Ania [stock]

ma być żółto i słonecznie - jak to w Afryce. Blizna na czole i plamka na wardze naturalne ! Modelka specjalnie pod ten klimat

No to lecim:

1.

2.

3.

4.

bekstejdź

swiatlo
    Gość

Domyślnie

A na co ona tak się gniewa na tych zdjęciach?
    Czy ona na pewno lubi być fotografowana?

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie

Panie Stock. Bardzo fajny pomysl. Jak wiadomo pomysl to polowa sukcesu. Nastepne 25% za swiatlo, jeno te kadry mi troche nie podchodza.
    Chodzi mi glownie o te skosy, 3 i 4 juz lepiej.
    Ogolnie jednak plus.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    A na co ona tak się gniewa na tych zdjęciach?
    Czy ona na pewno lubi być fotografowana?
    Lubi. Nie gniewa się. Koncept na uśmiechniętą od ucha do ucha "afrykankę" odpadł nam w przedbiegach
    -----
    Mam fioła na skosy - staram się pilnować, ale uzależnienie to potężne i czasem nie mam na to wpływu Dzieki

kieza
    Gość

Domyślnie

3. - wystający stanik była o tym rozmowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kieza Zobacz posta
    3. - wystający stanik była o tym rozmowa
    fakt - była
    debiutant i od razu opier....
    wrzucaj swoje z wystemplowanym stanikiem

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Lubi. Nie gniewa się. Koncept na uśmiechniętą od ucha do ucha "afrykankę" odpadł nam w przedbiegach
    Nie mówię o uśmiechaniu się od ucha do ucha. Mówię o minie jakby miała ochotę kogoś op...dniczyć, albo jakby słońce jej świeciło prosto w oczy.
    Dlatego tylko dwójka mi się podoba. Trójka, a zwłaszcza czwórka, mi się po prostu nie podobają ze względu na minę. Jakby była zaskoczona, zła i nieprzygotowana.
    Chociaż nawet na tej ładnej dwójce widać że oczy są mocno przymrużone bo światło jej bardzo przeszkadza. Widać że oczy mocno walczą z tym światłem.

P.S. A szramę na czole to jednak bym przystemplował. Wiem że to kwestia subiektywna, ale mówię co ja bym zrobił...

Domyślnie

masz rację w kwestii światła - było dośc mocne i może miec to odzwierciedlenie w przymruzonych oczach. Co do szramy - zostaje Moim zdaniem dodaje smaczku - takiego małego

Domyślnie

Super stylizacja! Pomysł bardzo dobry, choć brakuje mi takiego ujęcia, gdzie modelka nie patrzy bezpośrednio w obiektyw. Ja tez lubię skosy
    Gratulacje

Domyślnie

stock... ja jestem na nie...
    stylizacja ok kolory ok ale czegos brakuje mi w tych zdjeciach i narazie nie potrafie sprecyzowac
    moze dlatego ze pokazales backstage i zabrales magie.. nie wiem
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów