Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Inaczej:)

Domyślnie Inaczej:)

Dział lotnictwo przezywa atak Fajnie, fajnie.
    Tym razem takie coś
    1. Identyfikator

2. Na postoju
    3. Nowe malowanko

4. Za krzaka

5. No i starcik

pozdrawiam lotniczo
    Dyziek

Domyślnie

całość fajna a wyróżnię 2 i 4

Domyślnie

Takiemu to dobrze, ledwie wyjdzie z domu, a tu Mig w nowym malowaniu Jak dla mnie, dwójka zdecydowanie najciekawsza - niezły chłodny klimacik
    Nikon d80 + Nikkor AF-S VR 70-300

Domyślnie

jak dla mnie 1, krzaczek i piękność w locie
    Aviation Photography by Qna
    Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietanie i wulkan w sosie bałkańskim

Domyślnie

Tomek .... co to za kolory na 2 ... różowe drabinki, różowe blokady ... zaraz się okarze że teletubisie tym latały

a mi się najbardziej podoba syrenka

Sławomir Szychowski Awatar Sl@wcio
    Miasto
    Golczewo/Szczecin
    Wpisów
    6

Domyślnie

Coś byś wymyślił innego bo mam wrażenie że te kadry już widziałem (szczególnie foto 2). Jeszcze 5-tka do przełknięcia ale resztą zaniżasz swój poziom.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FMS Zobacz posta
    Takiemu to dobrze, ledwie wyjdzie z domu, a tu Mig w nowym malowaniu Jak dla mnie, dwójka zdecydowanie najciekawsza - niezły chłodny klimacik
    Bo w Mińsku w letnie wieczory wystarczy okno otworzyć, a zaraz Ci Migi29 wokół zapalonej lampki latają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sl@wcio Zobacz posta
    Coś byś wymyślił innego bo mam wrażenie że te kadry już widziałem (szczególnie foto 2). Jeszcze 5-tka do przełknięcia ale resztą zaniżasz swój poziom.
    No zdecydowanie, czekam na poprawę Wiesz nie wszyscy mają D3 Zaniżam poziom?, zawsze był niski więc luzik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Bo w Mińsku w letnie wieczory wystarczy okno otworzyć, a zaraz Ci Migi29 wokół zapalonej lampki latają
    no ba latają jak ćmy

cały secisko udany moim zdaniem, a 2 rzeczywiście znajoma, taka sama fota jest eFa z Krzesin jak mnie pamięć nie myli w identycznej obróbce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    No zdecydowanie, czekam na poprawę Wiesz nie wszyscy mają D3 Zaniżam poziom?, zawsze był niski więc luzik
    Nie odszczekuj się, słuchaj starszych, mądrzejszych. Naśladuj i zbieraj laury... chociaż nie, nie naśladuj

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów