Szukaj
Bardzo fajny kadr na 1, ale ja bym popracował nad obróbka ust, bo wygląda jakby pękła jej warga i miała krew na ustach. Poza tym wydaje mi sie, że odrobinę przeostrzyłaś, choć to detal. Podoba mi się.
20/1.8 | 105/2.8 | ...
Nie chiałam ingerować w usta, bo po zmianie faktury na nich wyglądało to dziwnie i nie ładnie. Dziękuje za opinie, zwróciłam na to uwagę.
ty wiesz....
pieknie jest na jedynce
ps" mowilem o ustach :P "
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Tylko tobie przeszkadzało to ze ma rozchylone usta a nie że coś z nimi nie tak.... :P
Novikaaaa! Uspokój się z tym blurem
Mam wrażenie, że zdjęcia były robione w pośpiechu w przerwie pomiędzy zakupami a obiadem.
Poprzednie były lepsze.
Na 1. wyszedł jakis zielony zafarb na szyji.
pewnie dużo nie - ale to i tak za dużo. I gdyby się mocniej przyjrzeć to lekko niedokładnie
dawaj kolejne jakieś, bo te mam wrażenie zrobione tak na odwal...
szczególnie z tym telefonem![]()
Chyba poprzestane na tych co wstawiłam, nie robie tego dla publiczności tylko dla przyjemności.
Przykro mi że uważasz że są zrobione na odwal.... nie zgadzam się z tym wcale a wcale....
Ale masz prawo do własnej opini. A ja mam prawo się z nią nie zgadzać.
Nareszcie! Szkoda, że tylko 2Wbrew malkontentom ja nie narzekam, pewnie dlatego, ze nie wiem co to jest blur, więc go nie widzę
(używałem efektu motion blur, ale to nie to chyba).
1 jest na tak, na 2 chyba troszkę niewykorzystane możliwości odbicia, pewnie mało miejsca było
Jeżeli cudza krytyka odbiera Ci przyjemność to masz rację, nie wstawiaj. Ale z drugiej strony wyrazy zachwytu dają powerMoże warto jeszcze zaryzykować?
Skontaktuj się z nami