ładnie, ostatnie po wytłumaczeniu akceptuję.
natomiast to pierwsze czarno szare - mocno odstaje
Szukaj
ładnie, ostatnie po wytłumaczeniu akceptuję.
natomiast to pierwsze czarno szare - mocno odstaje
pozdrawiam
Philipp Gmür Fotograf Poznań
Niesety obrobka nie jest moja mocna strona.Scena w tym momencie byla malo kontrastowa (stad i kolorowa wersja togo zjecia nie powala), ale byla to chyba najdynamiczniejsza chwila calego koncertu. Gitarzysci flamenco z zasady, raczej nie szaleja po scenie, dlatego uznalem, ze warto to zdjecie dolaczyc do setu (choc klimatem faktycznie mocno odbiega od reszty).
mają taki miły klimacik,11 i 1 te bardzo mi odpowiadają.
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
Zdjęcia się podobają, dobra robota.
Pozwoliłem sobie się odezwać jednak z powodu określenia "druga gitara flamenco". Delikatnie mówiąc, muzyka, którą ten pan wykonuje - flamenco nuevo - to flamenco tylko z nazwy. To tak, jakby Golców albo Zakopower nazwać zespołami ludowymi. Gra widowiskowo, jednak to dość daleko od flamenco...
Co do drugiej gitary, to niestety jej nie ma. Po Paco następuje przepaść niewyobrażalna. Wiem, co pisze. Słyszałem na żywo już całą pierwszą ligę, za wyjątkiem Tomatito.
Żeby jednak jeszcze o zdjęciach - przyznaję, że bardzo trudno zrobić ciekawe zdjęcie gitarzysty. Najczęściej są niezwykle skupieni i "wyposażeni" w jedną minę. Polecam duże zbliżenia na twarz z fragmentami gitary/gryfu wchodzącymi w kadr.
Pozdrawiam
Adam
Siódemka bardzo mi przypadła do gustu
Pozdrawiam Tomasz
Skontaktuj się z nami