Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33
    kulten
    Gość

Domyślnie

To panorama z 5 zdjęć o 1 wartości ekspozycji. Pstryknięte w New Forest na pd uk. A bw to tak na prawdę nie do końca bw tylko bardzo stłumiony kolor . Co zaś się tyczy kadrowania na bonusie to nie miałem sumienia ucinać nieba na rzecz zwykłego zielska .

Domyślnie

W bonusiku góra przepiękna,a dół.......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

B/w jakoś średnio do mnie trafia.
    A oba kolorowe obrazki sa bardzo smakowite.

pozdr, P.

Domyślnie

Jedynka dla mnie bardzo ciekawa. Dwójka byłaby również bardzo ciekawa, gdyby elementy "zieleni" były jaśniejsze. A bonusik całkiem mi nie leży.

Domyślnie

Na DA już wyskrobałem komentarze.

Domyślnie

W kolorze bardzo przyjemne
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    A bonusik całkiem mi nie leży.
    A dlaczego Ci nie leży? To taka pocztówka tylko. Nigdy nie pstrykałem w tym stylu a nie chcę nudzić non stop marynistycznym tematem .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    A dlaczego Ci nie leży? To taka pocztówka tylko. Nigdy nie pstrykałem w tym stylu a nie chcę nudzić non stop marynistycznym tematem .
    Bo... inaczej ten bonusik bym widziała. Ale jako laik (przede wszystkim obserwator) obawiałam się rzucać komentarze (znając Twoją renomę), co chciałabym zmienić w tym zdjęciu. W sumie niewiele. Niebo ekstra, po prawej stronie też dla mnie ekstra,tylko dużo dołu bym uwaliła. Pokażę o co mi chodzi. Oczywiście jakość nie będzie już Twoja (tylko do cyt. ) Oczywiście od razu możesz wywalić to zdjęcie z wątku...

ale tak mi się to widzi

Domyślnie

I wybacz za ucięte ramki!!!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów