Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: EFFffff

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie EFFffff

Aviation Photography by Qna
    Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietanie i wulkan w sosie bałkańskim

Domyślnie

Dobry pomysl na podkreslenie grila.
    Pozdrawiam Michal.

Domyślnie

I co będziesz teraz codziennie po jednej focie wstawiał??
    Dowal do pieca seryjką, jak to zwyczajowo Hesja robi by od kompa nie można by było się podnieść.
    Sympatyczna fota.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Fota bardzo bardzo choć wypranie wszystkiego oprócz grila na pełn B&W jakiś nie do końca do mnie przemawia

Domyślnie

fota fajna choc ja tez osobiscie nie przepadam za selektywnym kolorem... mnie osobiscie obrobka typu selektywny kolor kojarzy
    sie lekko kiczowato... ale to moze byc efekt obrobionych w ten sposob fotek ktore mialem wczesniej przyjemnosc ogladac...

zamiast selektywnym kolorem zagraj roznica w saturacji... czyli wszystko oprocz grilla bardzo stonowane, ale jednak w kolorze...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    fota fajna choc ja tez osobiscie nie przepadam za selektywnym kolorem... mnie osobiscie obrobka typu selektywny kolor kojarzy
    sie lekko kiczowato... ale to moze byc efekt obrobionych w ten sposob fotek ktore mialem wczesniej przyjemnosc ogladac...

zamiast selektywnym kolorem zagraj roznica w saturacji... czyli wszystko oprocz grilla bardzo stonowane, ale jednak w kolorze...
    Spodziewałem się że BW nie wszystkim spasuje, zakładałem nawet więcej na nie
    Robiłem i tak pozostałem jednak przy pierwotnym zamyśle, jakoś właśnie w BW mi bardziej pasowało
    Dzięki za rady
    Aviation Photography by Qna
    Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietanie i wulkan w sosie bałkańskim

Domyślnie

Sympatyczna fota
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Nie wiem, może ja jakiś dziwny jestem, ale do mnie to przemawia. EFFF w końcu taki kolorowy znów nie jest a w B&W podkreślenie kolorem grilka dla mnie jest OK

Oszczędny w słowach Awatar drnorbk
    Miasto
    Józefów k. Otwocka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qna Zobacz posta
    This is fantastic!
    Pozdrawiam
    drnorbk
    D60|N18-55|N55-200 VR|S70-300 DG II|statyw

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów