Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: moje miasto

Domyślnie moje miasto

Witam dziś wybrałem się na samotny spacerek no w sumie nie samotny bo z moim nikonem d60 i tym razem
    55-200mm  jak się podoba?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

3. 5. 9. dla mnie przyjemne i ladne kadry, a reszta- nic szczegolnego.
    Poza tym twoje miasto jakies wyludnione Bomba neutronowa? Zartuje. Ja na przyklad jeszcze nie dojrzalem do fotografowania obcych ludzi na ulicy. Mam jakis strach przed tym. Nie wiem jak u ciebie. Chyba, ze celowo kadrowales bez ludzi. Wedlug mnie ludzie sa czescia miasta i naturalny jest ich widok tam. Choc znam miasta gdzie w niedziele jest pusto jak po zagladzie jakiej

Domyślnie

jeszcze jedno bo przez pomyłke wkleiłem 2 takie same
    10.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blase.g Zobacz posta
    ...Poza tym twoje miasto jakies wyludnione Bomba neutronowa? Zartuje. Ja na przyklad jeszcze nie dojrzalem do fotografowania obcych ludzi na ulicy. Mam jakis strach przed tym. Nie wiem jak u ciebie. Chyba, ze celowo kadrowales bez ludzi. Wedlug mnie ludzie sa czescia miasta i naturalny jest ich widok tam. Choc znam miasta gdzie w niedziele jest pusto jak po zagladzie jakiej
    Bombą neutronowa to jestem ja jak wychodzę z aparacikiem na miasto ludzie jak by się chowali a że jest to małe miasto każdy mnie zna. Tak poważnie specjalnie nie chciałem ludzi w kadrach, wiem, że są nieodłączną częścią miasta, ale celowo chodziło mi o wyludnienie na zdjęciach

Domyślnie

5 bardzo fajny kadr z tym, że może troszkę za ciemne, 9 również jak dla mnie bomba i to nie ta neutronowa o której mowa powyżej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cez4r Zobacz posta
    ...9 również jak dla mnie bomba i to nie ta neutronowa o której mowa powyżej
    na 9 rakieta

Domyślnie

9 byłaby lepsza, gdyby było szerzej

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Tylko 3 i 9... Pozostałe jakieś niezachwycające...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów