Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Domyślnie Góraszka by Olo

Byłem, z kolegami fociłem więc się pokażę No i poproszę o "podoba/niepodoba"

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

Domyślnie

Ja sie nie znam, ale przy takim obiektywie powinno być więcej szczegółów w samolotach...
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Ja sie nie znam, ale przy takim obiektywie powinno być więcej szczegółów w samolotach...
    tzn ? śrubki itp ? lotnictwo to nie tylko detale

Domyślnie

Wszystkie dobre, mam za maly monitor i nie widze ich w calosci a szkoda. A najbardziej mi sie podoba 4 i 6.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Metalmax Zobacz posta
    tzn ? śrubki itp ? lotnictwo to nie tylko detale
    Zgoda, coś tam na ten temat wiem, ale porównaj to z fotkami hesji czy Dyźka...

Domyślnie

Zgoda, coś tam na ten temat wiem, ale porównaj to z fotkami hesji czy Dyźka...
    ale ja nie robie pod Hesję czy pod Dyźka a Ty pod kogo robisz ? śmieszne stwierdzenie sorka ale nie kumam przekazu
    nie widzę sensu robienia zdjęć "pod kogoś" tylko po to, żeby się innym podobały

Domyślnie

ale ja nie robie pod Hesję czy pod Dyźka a Ty pod kogo robisz ? śmieszne stwierdzenie sorka ale nie kumam przekazu
    Amen.
    Aviation Photography by Qna
    Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietanie i wulkan w sosie bałkańskim

Domyślnie

Ja Ci nic nie sugeruję, za słaby jestem (tylko kilka razy fociłem samoloty - m.in. nieszczęsny Radom) - ale widziałem fotki robione przez hesję dużo gorszym Nikkorem (70-300VR) i podobały mi sie bardzo. Na Twoich odbieram figury wykonane (potwierdzone dymem) a o pięknie samolotu zapomniałeś... Takie jest moje wrażenie.

Pzdr.

P.S.
    Bez obrazy: poraz pierwszy widzę Twoje fotki.

Domyślnie

Ja Ci nic nie sugeruję, za słaby jestem (tylko kilka razy fociłem samoloty - m.in. nieszczęsny Radom) - ale widziałem fotki robione przez hesję dużo gorszym Nikkorem (70-300VR) i podobały mi sie bardzo. Na Twoich odbieram figury wykonane (potwierdzone dymem) a o pięknie samolotu zapomniałeś... Takie jest moje wrażenie.

Pzdr.

P.S.
    Bez obrazy: poraz pierwszy widzę Twoje fotki.

komentarz to chyba jest zbędny jasno określiłeś kryteria na podstawie których oceniasz foty

Domyślnie

komentarz to chyba jest zbędny jasno określiłeś kryteria na podstawie których oceniasz foty
    Dajmy spokój...

Podoba mi sie 4-ka, choć nie ze względu na 29-go, ale na wrażenie jakie budzi w człowieku start nim. To jest ten moment, gdy 'nie da się prosto wystrzelić!' - jak by chciała mama...

pzdr.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów