Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach Awatar Aqil
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie Le parkour - Gate Vault

"Jedna z podstawowych technik parkour. Służy do pokonywania wysokich przeszkód, szczególnie krat, płotów i siatek.

1. Złapanie się przeszkody. Jedną ręką na szczycie, drugą ręką z drugiej strony (jak najdalej).
    2. Zatrzymujemy się na podbrzuszu.
    3. Przerzucamy nogi nad przeszkodą.
    4. Przekręcamy się w stronę ręki, którą trzymamy wyżej. W tym samym momencie puszczamy się drugą ręką.
    5. Lądujemy, lekko kucając."

A to nie ja, lecz mój kolega ze szkoły

Domyślnie

Skrzywienie nie służy imo temu zdjęciu. I na pewno nie te kolory.

Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

a Moim zdaniem dodaje to skrzywienie dodaje dynamiki, a kolory mi się podobają

Domyślnie

wziąłeś sie za cieawy temat i z wielkim zainteresowaniem odpaliłęm Twój wątek alu już samo zdjecie rozczarowuje.

Skrzywienie wygląda na przypadkowe i dynamiki raczej nie dodaje, jeśli już koniecznie musiało być skrzywione to wydaje mi sie że lepiej byłoby pod nieco większym kątem i w przeciwną strone. Obróbka również zupełnie mi nie podchodzi- gośc wyląda tak jakby był wkejony do zdjęcia(i to jak kiepski fotomontaż).
    Pokaż tą fote w oryginale(w normalnych kolorach) jesli możesz?
    Nie musisz sie ze mną zgadzać i sory za ostrą krytyke ale mam nadzieje że potraktujesz to jako zdrową krytyke a nie czepianie sie
    pzdr
    SPIDI

Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Każdą krytykę przyjmuję z pokorą Jeżeli chodzi o oryginał to proszę:

Domyślnie

moim zdaniem kadr niefortunny do tej ewolucji, a skrzywienie nie dodaje akurat w tej sytuacji dynamiki
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

abstra****ac od dynamiki / jej braku - kolory uzyskane w postprocessingu sa dramatyczne

Domyślnie

akurat kolorami bym się nie martwiła - gdyby kadr był dobry miałoby to swój urok
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Co by się przydało to BW i robione szerokim kątem z innej perspektywy bo ten kadr wogóle tu nie pasuje, czemu tylko jedna fota. Może warto wybrać się z kolegą do miasta i pkazać ten sport w miejskiej dżungli. Jakieś ewolucje na tle starych budynków, po murkach poręczach itp.
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Uprawnienia umieszczania postów