Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Gdynia nocą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MK_2 Zobacz posta
    Zrobione z dachu ośrodka rekolekcyjnego Jezuitów (nazwy ulicy nie pamiętam).
    Cytat Zamieszczone przez gladar Zobacz posta
    darko

Raczej nie - po lewej widac budynki ul. 10 lutego np. poczta i PLO.

Jeżeli nie ulŚlaska to okolice dawnego kina Atlantyk , raczej naprzeciw koscioła - skrzyżowanie ul. 3 maja i Batorego.
    Raczej wypada czytać co inni wpisują w swoich postach

Domyślnie

darko

Czytam - ale jako osoba mało wierząca i praktykująca, nie mam pojęcia gdzie jest ten osrodek rekolekcyjny jezuitów - w kazdym razie nie na Kamiennej Gorze.

pozdr.....
    zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

Domyślnie

google - Jezuici Gdynia = Tatrzańska 35 = mapka http://maps.google.com/maps?rls=com.microsoftl&rlz=&um=1&ie=UTF-8&q=Jezuici+gdynia&fb=1&split=1&cid=0,0,1387751056 7254001733&ei=_VsvSvCDNYnMjAe656ydCw&sa=X&oi=local _result&ct=image&resnum=1
    Na mapce ośrodek to ten niebieskawy bardziej w prawo i do góry To chyba najwyższe miejsce w tej części Gdyni.
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Chciałbym nieskromnie zauważyć że oba hipotetyczne punkty strzału podane przeze mnie, tj ul. Śląska i okolice skrzyżowania ul. 3 maja i ul. Batorego, leżą idealnie na linii strzału tj. ul. Tatrzańska - Sea Towet.

pozdr....

zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

Domyślnie

W Gdyni byłem kilkanaście razy i lubię to miasto. Pozdrawiam.
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gladar Zobacz posta
    Chciałbym nieskromnie zauważyć że oba hipotetyczne punkty strzału podane przeze mnie, tj ul. Śląska i okolice skrzyżowania ul. 3 maja i ul. Batorego, leżą idealnie na linii strzału tj. ul. Tatrzańska - Sea Towet.

pozdr....
    Widze że nie daje Ci to spokoju

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MK_2 Zobacz posta
    W Gdyni byłem kilkanaście razy i lubię to miasto. Pozdrawiam.
    Ja jeździłem do Zentisu ale jakoś nigdy nie było czasu aby po Siedlcach połazić

Domyślnie

No cóż... Ja do Gdyni to na wakacje jeździłem, a w czasach PRL-u zaopatrywać się w części elektroniczne. A rok temu na rekolekcje, ale z fotoaparatem
    Mam też podobne ujęcie z płynącym promem, ale skoro słabo się prezentuje to zachowam dla siebie
    Pozdrawiam. M.K.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów