Szukaj
D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,
Dziewczyna na pewno jest sympatyczna, tylko co ona Ci zrobiła, że ją tak skrzywdziłeś tym zdjęciem?
A7R3/AF18/AF24/AF40/AF85
Przede wszystki obróbka, która jest dla mnie nie do przyjęcia - szum mógłby być ale pod warunkiem, że nie jest przesadzony. Robiłeś D200 z ISO ustawionym na 1000 - mam taką samą puszkę i wiem jak szumi na tej czułości.
Dwa, dziewczyna ma sympatyczną aparycję - ale niestety tego nie pokazałeś, ponieważ koc (?) zasłania jej twarz.
O kolorach to już wspominałem?
A7R3/AF18/AF24/AF40/AF85
Przede wszystkim dziękuję za komentarze, Ja niestety nie umiem napisać komuś, że zdjęcie mi się nie podoba wole to przemilczeć.
Napiszę tylko kilka słów od siebie, wiem że szum i ostrość na tym forum to przekleństwo piętnowane zawsze ale ja go bardzo lubię, chyba dlatego ponieważ zdjęcie nie wydaje mi sie takie cyfrowe i sterylne, to taka pozostałość jeszcze z czasów wywoływania zdjęć tradycyjnymi metodami.
W obronie koca zasłaniającego część twarzy to specjalnie wybrałem taką fotografię ponieważ kojarzyła mi się najbardziej z tytułowym przebudzeniem niestety tym razem chyba tylko mi...wnioski, nie poddaje się ćwiczę dalej
![]()
Pozdrawiam serdecznie.
D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,
ten nietypowy kadr dla mnie nic nie wnosi
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Chyba ciut przeartystycznione...![]()
Szum itd mi zupełnie nie przeszkadza, ale koc faktycznie przesłania za dużo.
Niemniej jednak da się szybko wywnioskować, że piękna pani z pięknymi oczami kryje się za kocem.
Nie każ nam długo czekać na kolejne zdjęcia...![]()
Skontaktuj się z nami