Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Ewelina - weekendowo

Tradycyjnie wszelkie opinie mile widziane.

Użyte szkło, Sigma 70-200/2,8

1.
    By austin110, shot with NIKON D700 at 2009-06-08

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

podstawowym problemem tej sesji jest to - imho - ze - pomijajac roznice zwiazane z ustawieniem ciala - na prawie wszystkich kadrach modelka ma wrecz identyczna ekspresje... przez co 2, 3, 4 i 5 wydaje sie to siebie bardzo podobne... za bardzo...

Domyślnie

Nie znam się i nigdy nie próbowałam, ale robienie zdjęć ludziom w małych, zamkniętych przestrzeniach jest chyba strasznie trudne. Na dwójce jest "panienka z okienka", na trójce w kadr wskoczyła rączka Adamsów . Czwórka ok, ale za to modelka nie wyszła najlepiej. Dużo ładniej się prezentuje na 3. Kolory i światło mi się podobają, ale chyba nie zgrały się ciasne kadry + modelka.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Jakieś takie miny, dziwne wydaje mi się że lepiej by było robić zdjęcia przy otwartych drzwiach, albo całkowicie na zewnątrz samochodu.... generalnie podoba mi się wnętrze tego mesia i widział bym tam modelkę ubraną na czarno, albo czarno biało. Pozdrawiam
    Zenit Nikon F80 , Nikon D40 +Grip + Nikkor 18-55 + Nikkor 55-200VR ,N35 1.8 + trochę Optyki na M42
    Teraz trzeba się uczyć robić zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rako_swidnik Zobacz posta
    Jakieś takie miny, dziwne wydaje mi się że lepiej by było robić zdjęcia przy otwartych drzwiach, albo całkowicie na zewnątrz samochodu.... generalnie podoba mi się wnętrze tego mesia i widział bym tam modelkę ubraną na czarno, albo czarno biało. Pozdrawiam
    Oczywiście masz rację... jednak nie było to planowane i akurat miała tylko takie ciuszki.
    Jeśli chodzi o mimikę, no cóż... ta modelka taką preferuje i rzadko mi się udaje namówić na uśmiech czy inną minkę.

Domyślnie

Ładne kolory
    20/1.8 | 105/2.8 | ...

Uprawnienia umieszczania postów