Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie ...za kobiecość racz przyjąć dzięki Panie... :)

modelina: patrycja
    fotki: rafau

1.

2. w wersji nieco crossowej

...sie spodoba, wstawię kolejne...
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Co to jest na drugim, czuzby szum ? Specjalnie dodałeś ? Nonnatus - ja nie jestem fanem zdjęc czarnobiałych robionych przy sztucznym oświetleniu, po prostu mi sie nie podobają, światło jest zwykle za ostre, za mało jest subtelnych przejść tonalnych przy takim świetle. Tutaj to widze zaledwie kilka odcieni szarości a na drugim to już wogóle czysta czerń i biel. Dlatego jestem na nie...

Domyślnie

no ja popieram kolegę, granice przepaleń i brak rozpiętości tonalnej, a modelka cudo i fajne ciuszki,
    to co? pokażesz w kolorze?
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

A dla mnie to właśnie jest fotografia czarno-biała, przede wszystkim drugie zdjęcie. A nie szaro-szara, jak większość "konwersji na szybko" pokazywanych często na tym forum.
    Innymi słowy - dwójka mi się podoba

Domyślnie

Dwójka. Wprawdzie nie do końca jestem przekonana do kompozycji (niby krzywo, a jednak pionowo), ale i tak miło się ogląda.

A pierwsze jakieś takie wygłaskane, chociaż kompozycyjnie jest jak najbardziej ok.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Jedynka jest naturalna i sympatyczna, dobrze zrobiona i podoba mi się ta chłodna i kontrastowa obróbka. Tak naprawdę to bardzo mi się podoba.
    Co do dwójki, to choć respektuję autora za kreatywność, to jednak ponieważ prywatnie nie jestem zwolennikiem zbyt wyreżyserowanych czy glamourowych póz, to logicznym wnioskiem jest że dwójka podoba mi się mniej.

Uprawnienia umieszczania postów