Close

Strona 26 z 27 PierwszyPierwszy ... 1624252627 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 263

Wątek: repoglamour

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Czyli nie jedziesz bo są za tanie?
    Tłumacząc z mojego - za powszechne
    Jak coś nowego w nurtach fotografii ślubnej się pojawi, to postaram się nie przespać i wybrać się na dokształt komercyjny

tyle ode mnie
    poprawiłem jak kolega poniżej zalecił
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 29-09-2010 o 14:30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Tłumacząc z mojego - za powszechne
    Jak coś nowego w nurtach fotografii ślubnej się pojawi, to postaram się nie przespać i wybrać się na dokształt komercyjny

tyle od mnie
    ode mnie jak już.

Czy mógłbyś dać linka do swojego portfolio?

Smile

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    No racja - pogaduszki, parę wykładów itp. Nie sądzę, żeby specjalnie się tam ktoś wysilał czy dostarczal narzędzia do pracy. Generalnie w otwartych seminariach bierze się udział po to by strzelić sobie fotkę z takim Yervantem i umieścić w blogu czy na stronie....

Ejże! Nie wrzucaj, proszę, wszystkich do jednego worka. Kilku moich znajomych było na warsztatach/wykładach/pogaduszkach u Jeffa Ascough'a i wszyscy zgodnie podkreślali ogromne zaangażowanie prowadzącego. Można? Można

Serdeczności!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Co do taniości warsztatów to zostanę przy swoim zdaniu, że są ekstremalnie za tanie.
    Chciałeś chyba powiedzieć: za krótkie

Przez dwa dni, jak już ktoś wcześniej zauważył, to można sobie pogadać przy kawce i rozszerzyć swój potencjał o kilka kluczowych elementów; dla tych, którzy dopiero zaczynają (czyli też dla mnie )
    Natomiast w repoglamour Adama i Kaliny jest zawartych tyleż subtelności, że przez te dwa dni można takiego postrzegania tylko liznąć

Ale powyższe tylko mi się wydaje bo na warsztatach nie byłem (boję się CS-a a tam na nim - przynajmniej tak wynika z opisu - obróbkę kroją )

Pzdr, Piotrek
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Domyślnie

Eh, wszystko w Warszawie... a Kraków?

Domyślnie

W Krakowie Majka i Konrad pracują...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Makabra moim skromnym zdaniem to jest.
    Uważaj bo będziesz należał do grona nieuków

"generalnie na CB czy NIkonie są w większości krzykacze, którzy w gruncie rzeczy nie widzieli, nawet nie trzymali FF + dobrego szkła za pare dobrych tysięcy, zrobili kilka tysięcy zdjęć w domu nie mając pojęcia jaka wojna jest toczona na polu bitwy między światłem a ciemnością"
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waldy Zobacz posta
    w krakowie majka i konrad pracują...
    miszcz :d
    aparacik & oczko | Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi1612 Zobacz posta
    Chciałeś chyba powiedzieć: za krótkie
    Natomiast w repoglamour Adama i Kaliny jest zawartych tyleż subtelności, że przez te dwa dni można takiego postrzegania tylko liznąć
    Tak zdążysz zaledwie liznąć temat, ale sam będziesz dochodził do tego jakieś 2 lata, zakładając że jesteś zdolnym i spostrzegawczym amatorem trzeba wyrabiać sobie swój własny styl, ale zawsze oparte jest to na obserwacji prac innych fotografów więc świadomy fotograf z rozpoznawalnym stajlem jest zlepkiem tego co wypatrzył i mu się spodobało, w mniejszym lub większym stopniu każdy korzysta z dorobku innych tyle że płacąc parę zylos za warsztaty dostajesz pigułę wiedzy która może znacznie rozjaśnić pod beretem. Żeby nie było że namawiam, sam nie byłem na warsztatach i nie pojadę bo mi się nie chce (tak jak Robinowi), kilka lat temu na pewno bym pojechał.

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilus Zobacz posta
    Tak zdążysz zaledwie liznąć temat, ale sam ............................... Żeby nie było że namawiam, sam nie byłem na warsztatach i nie pojadę bo mi się nie chce (tak jak Robinowi), kilka lat temu na pewno bym pojechał.
    Dobrze gadasz, za wyjątkiem tego, że ja nie pojechał bym bo za tani ten kurs , a poza tym jak by starszy pan wyglądał w jednej ławce z młodziakiem tylko szaaaaa

Strona 26 z 27 PierwszyPierwszy ... 1624252627 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów