Szukaj
Chciałeś chyba powiedzieć: za krótkie
Przez dwa dni, jak już ktoś wcześniej zauważył, to można sobie pogadać przy kawce i rozszerzyć swój potencjał o kilka kluczowych elementów; dla tych, którzy dopiero zaczynają (czyli też dla mnie)
Natomiast w repoglamour Adama i Kaliny jest zawartych tyleż subtelności, że przez te dwa dni można takiego postrzegania tylko liznąć
Ale powyższe tylko mi się wydaje bo na warsztatach nie byłem (boję się CS-a a tam na nim - przynajmniej tak wynika z opisu - obróbkę kroją)
Pzdr, Piotrek
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
W Krakowie Majka i Konrad pracują...
Uważaj bo będziesz należał do grona nieuków![]()
"generalnie na CB czy NIkonie są w większości krzykacze, którzy w gruncie rzeczy nie widzieli, nawet nie trzymali FF + dobrego szkła za pare dobrych tysięcy, zrobili kilka tysięcy zdjęć w domu nie mając pojęcia jaka wojna jest toczona na polu bitwy między światłem a ciemnością"
Tak zdążysz zaledwie liznąć temat, ale sam będziesz dochodził do tego jakieś 2 lata, zakładając że jesteś zdolnym i spostrzegawczym amatoremtrzeba wyrabiać sobie swój własny styl, ale zawsze oparte jest to na obserwacji prac innych fotografów więc świadomy fotograf z rozpoznawalnym stajlem jest zlepkiem tego co wypatrzył i mu się spodobało, w mniejszym lub większym stopniu każdy korzysta z dorobku innych tyle że płacąc parę zylos za warsztaty dostajesz pigułę wiedzy która może znacznie rozjaśnić pod beretem. Żeby nie było że namawiam, sam nie byłem na warsztatach i nie pojadę bo mi się nie chce (tak jak Robinowi
), kilka lat temu na pewno bym pojechał.
Skontaktuj się z nami