Brakuje mi tu kontrlini która zrównoważyłaby i przełamałaby tą dominującą na zdjęciu o równaniu circa y=-1/4x
Szukaj
Brakuje mi tu kontrlini która zrównoważyłaby i przełamałaby tą dominującą na zdjęciu o równaniu circa y=-1/4x
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
Trudno nie zgodzić się z Szuwarem...
LED ZEPPELIN
Za Szuwarem. Niebo nie uratuje tego zdjęcia. Dół jest kompletnie nie do przyjęcia. Szczerze mówiąc to nie wyciągnął bym nawet puszki z plecaka a co dopiero mówić o klapnięciu migawką...
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Gdybyś zrobił to zdjęcie stojąc przy barierce, to kto wie..., a tak za Szuwarem
dzięki za uwagi, jako plastyk mam trochę inną "mentalność" wzrokową we krwi ,oraz w ogóle traktowania obrazu i ciekawie słyszeć wypowiedzi wzrokowych inaczej, niż jadla mnie ważne,ze nie ma istotniejszych zarzutów technicznych na Takim forum
![]()
Kurde, widząc takie niebo nad miastem rozstawił bym się ze statywem po drugiej stronie mostu. Mogła by być naprawdę dobra fotografia.
Ja bym osobiście proponował podejść do barierki po drugiej stronie ulicy i wykorzystać to piękne niebo w inny sposób a mianowicie widzę tam piękny widoczek na stare miasto![]()
To mnie włssnie szczególnie uderza, bo jakos kojarzyłem twoje plastyczne konotacje.
Dla mnie ten obraz jest absolutnie nieharmonijny, nic sie ze sobą nie komponuje, nie wylania sie z tego zadna plastyczna wizja (mozliwa do odebrania przez przecietnego odbiorcę).
A co ci po technice, jak obraz do bani...
I'm not always right, but I'm never wrong...
pike, a może Ty opowiesz, jaka idea Ci przyświecała prezentując nam tę fotę? Jakie treści ona niesie Twoim zdaniem?
nie lubię perfekcjonizmu bo zawsze kompensuje jakąś niedomogę osobistą, czy społ. i takie "treści on niesie",nie potrzebuję terapii i nie chcę się ścigać w powielaniu czterech, pięciu algorytmów hiperpoprawności,chocby z uwagi na sprzęt. Kiedy skaczę np.po młodzieżowych blogach fot.to widzę zdjęcia z kompaktów,gwałcące wszelkie do wyobrażenia kanony a jednak , dużo ciekawsze,przykuwające i twórcze, niż tutaj, przepraszam.Tego wariactwa mi tego trochę brakuje tutaj, no ale wtedy byłoby to forum doskonałe, a ja nie lubię doskonałości , błędne koło,haha..Byłem pytany o IDEĘ dlatego trochę zabawnie bombastycznie wyszło...Stara estetyka ,umownie,złotego podziału, zdycha, nie wiadomo co sie rodzi nowego...pozdrawiam
p.s.zdjęcia nie bronię przesadnie, dzięki za krytykę ostrą i uczciwą
Skontaktuj się z nami