Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Ukryty chaos

kulten
    Gość

Domyślnie Ukryty chaos

Chciałem przystopować ale zamiast tego mała odmiana:

Domyślnie

Moje kochane Karkonosze .

Przecudnie.

PS Załamujesz mnie powoli

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Podziwiam estetykę.
    PP w iście Kulten'owskim wykonaniu.
    A to co mnie najbardziej poruszyło w tej pracy to sposób wyeksponowania drzewa na tle nieba. Niebywałe.

pozdr, P.

Domyślnie

Przecieram oczy z niedowierzaniem, bo widzę góry. Bardzo mnie się podoba.

Domyślnie

a ja tym razem mimo na prawde dobrego kadu i bardzo starannej obrobki w kotra wpakowales sporo pracy, powiem, ze na zero - w sensie plusy zniesione przez minusy (czy na odwrot)
    i juz pisze dlaczego - niebo. Oczywiscie to rzecz wzgledna, jednak moim zdaniem jest za mocne. Ono jest na tyle mocne, ze zabiles fekture galezi brzozy i nie wiem, czy to przypadek czy nie, ale powyzej linii horyzontu, znaczy sie odciecia gorki od nieba, pien przozy traci fakture okrywajac sie czernia.
    Dół siwetny - swieki ukazane wrecz przepisowo, co podkresla trafiona konwersja
    minmalna korekta i bedzie super
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

Za przedmówcą ciut niebo rozjaśnić bo przytłacza i będzie Extra fotka

kulten
    Gość

Domyślnie

Niestety nie mam wpływu na czarne gałęzie bo filtr zbyt silnie zadziałał. Dając go wyżej straciłbym niebo, przez które już mocno dawało o sobie słońce.

Domyślnie

widzę ze radzisz sobie z kazdym tematem - dobre

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Niestety nie mam wpływu na czarne gałęzie bo filtr zbyt silnie zadziałał. Dając go wyżej straciłbym niebo, przez które już mocno dawało o sobie słońce.
    Widzę, że jesteś równie "nawiedzony" jak ja - wolisz filtry ze szkła, a nie te z bitów
    jedyna ich wadą jest to, że aby poprawić trzeba sie ponownie udać w plener
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów