Chciałem przystopować ale zamiast tego mała odmiana:
Szukaj
Chciałem przystopować ale zamiast tego mała odmiana:
Ładnie panie , masz dużego plusa
Moje kochane Karkonosze.
Przecudnie.
PS Załamujesz mnie powoli![]()
Podziwiam estetykę.
PP w iście Kulten'owskim wykonaniu.
A to co mnie najbardziej poruszyło w tej pracy to sposób wyeksponowania drzewa na tle nieba. Niebywałe.
pozdr, P.
Przecieram oczy z niedowierzaniem, bo widzę góry. Bardzo mnie się podoba.
a ja tym razem mimo na prawde dobrego kadu i bardzo starannej obrobki w kotra wpakowales sporo pracy, powiem, ze na zero - w sensie plusy zniesione przez minusy (czy na odwrot)
i juz pisze dlaczego - niebo. Oczywiscie to rzecz wzgledna, jednak moim zdaniem jest za mocne. Ono jest na tyle mocne, ze zabiles fekture galezi brzozy i nie wiem, czy to przypadek czy nie, ale powyzej linii horyzontu, znaczy sie odciecia gorki od nieba, pien przozy traci fakture okrywajac sie czernia.
Dół siwetny - swieki ukazane wrecz przepisowo, co podkresla trafiona konwersja
minmalna korekta i bedzie super![]()
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Za przedmówcą ciut niebo rozjaśnić bo przytłacza i będzie Extra fotka![]()
Niestety nie mam wpływu na czarne gałęzie bo filtr zbyt silnie zadziałał. Dając go wyżej straciłbym niebo, przez które już mocno dawało o sobie słońce.
widzę ze radzisz sobie z kazdym tematem - dobre![]()
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Skontaktuj się z nami