Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: *

Domyślnie

...fajne fajne...tęczówki/źrenice na maks plastikowo wyglądają , jak mniemam dlatego ,że nic się w nich nie odbija a jak wiadomo oko jest powierzchnią mokrą i zawsze coś odbija.

Domyślnie

...ehh zonk. Autorze wybacz mą nonszalancką , pozbawioną logiki i sensu wypowiedź ;] Się odbija się to co trzeba , wrażenie jednak pozostało. pzdr.

Domyślnie

Świetny kadr. Modelka. Spojrzenie.
    Jak dla mnie zbyt ostro i kontrastowo...
    Chętnie zobaczę więcej.
    Pozdrawiam.
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

bardzo ladne foto, jesli moge sie wogole wypowiadac
    D300s + MB-D10, N 18-70mm, N 70-300 VR, N 50mm 1.4 ,N 105 f2.8G,N 24-70, N 10.5 f2.8, N 14mm f2.8, N 70-200 f2.8 VRII, N 24-70 f2.8, N35mm f1.8, Sb 600, Sb900 x 2, TC 20E III,

Domyślnie

Przy nicku się uśmiałem, natomiast zdjęcie przyjemne
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Nieee! Zostawić kosmyki i posklejane rzęsy! Bez nich to już nie będzie to. Świetne spojrzenie. Super fotka (ale powiedzmy to głośno, większość tego zdjęcia robi modelka )
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

dziękuje za odwiedziny i komentarze zarówno te dotyczące zdjęcia jak i niku..

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    powiedzmy to głośno, większość tego zdjęcia robi modelka )
    oczywiście prawie na wszystkich moich zdjęciach "większość robią modelki" - mi dostłownie przed wczoraj kumpel wyjaśnił z której strony aparatu należy przykładać oko..

A jeśli już o modelce mowa - to tym razem twarzy użyczyła Kasia [testy dla spootlight models] , o wizaż zadbała Ania Racka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bukkake cowboys Zobacz posta
    oczywiście prawie na wszystkich moich zdjęciach "większość robią modelki" - mi dostłownie przed wczoraj kumpel wyjaśnił z której strony aparatu należy przykładać oko..
    ROTFL
    Wyobraziłam sobie sesję i fotografa robiącego zdjęcia "na zombie". Umarłam i straszę
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    ROTFL
    Wyobraziłam sobie sesję i fotografa robiącego zdjęcia "na zombie". Umarłam i straszę

a mnie zawsze dziwiło z czego "one" tak się śmieją..

Domyślnie

bardzo dobre, podoba się !!!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów