...fajne fajne...tęczówki/źrenice na maks plastikowo wyglądają , jak mniemam dlatego ,że nic się w nich nie odbija a jak wiadomo oko jest powierzchnią mokrą i zawsze coś odbija.
Szukaj
...fajne fajne...tęczówki/źrenice na maks plastikowo wyglądają , jak mniemam dlatego ,że nic się w nich nie odbija a jak wiadomo oko jest powierzchnią mokrą i zawsze coś odbija.
...ehh zonk. Autorze wybacz mą nonszalancką , pozbawioną logiki i sensu wypowiedź ;] Się odbija się to co trzeba , wrażenie jednak pozostało. pzdr.
Świetny kadr. Modelka. Spojrzenie.
Jak dla mnie zbyt ostro i kontrastowo...
Chętnie zobaczę więcej.
Pozdrawiam.
bardzo ladne foto, jesli moge sie wogole wypowiadac![]()
D300s + MB-D10, N 18-70mm, N 70-300 VR, N 50mm 1.4 ,N 105 f2.8G,N 24-70, N 10.5 f2.8, N 14mm f2.8, N 70-200 f2.8 VRII, N 24-70 f2.8, N35mm f1.8, Sb 600, Sb900 x 2, TC 20E III,
Przy nicku się uśmiałem, natomiast zdjęcie przyjemne![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Nieee! Zostawić kosmyki i posklejane rzęsy! Bez nich to już nie będzie to. Świetne spojrzenie. Super fotka(ale powiedzmy to głośno, większość tego zdjęcia robi modelka
)
dziękuje za odwiedziny i komentarze zarówno te dotyczące zdjęcia jak i niku..
oczywiścieprawie na wszystkich moich zdjęciach "większość robią modelki" - mi dostłownie przed wczoraj kumpel wyjaśnił z której strony aparatu należy przykładać oko..
A jeśli już o modelce mowa - to tym razem twarzy użyczyła Kasia [testy dla spootlight models] , o wizaż zadbała Ania Racka
Skontaktuj się z nami