Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Cavescape

Oszczędny w słowach Awatar Aqil
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie Cavescape

Taki wieeeeelki stalaktyt.

Domyślnie

Bardzo się podoba,..ładnie poustawiany monochromatyczny kadr,z miękkim światłem malującym formę stalaktytu,..troszkę tylko przeszkadza jasny trójkąt po lewej stronie u góry.Obróbka to dla mnie pola dziewicze, może więc się niech wypowiedzą inni koledzy.

Domyślnie

Szczerze mówiąc, to niewiele tu widać,ale ja dziadek ,więc to może tak nie wygląda....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Borregard nie wiem jak u Ciebie u mnie wszystko widać , swoją drogą u mojej kumpeli nie za bardzo.

Domyślnie

A mi nie pasuje brak swiatla na tym zdjeciu. Lubie zdjecia skryte w mroku, ale tutaj niewiele widac...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

W jaskiniach z definicji jest ciemno, na tym między innymi polega ich uroda,..ponadto można ''oberwać po łapach'' za próbę fotografowania, tym bardziej doceniam Twą propozycję,..choć bardziej pasowała by do działu ''PRZYRODA'' .

Domyślnie

Za Malasana, malo swiatla, malo widac.

Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamoń Zobacz posta
    W jaskiniach z definicji jest ciemno, na tym między innymi polega ich uroda,..ponadto można ''oberwać po łapach'' za próbę fotografowania, tym bardziej doceniam Twą propozycję,..choć bardziej pasowała by do działu ''PRZYRODA'' .
    W tej jaskini akurat miałem pozwolenie na fotografowanie (kupujesz taką naklejkę).

Uprawnienia umieszczania postów